«Ολοκληρώνεται του Βαγιαννίδη στη Μποταφόγκο, το ποσό που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός»

Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Γιώργος Βαγιαννίδης/ ©Intime

«Ολοκληρώνεται του Βαγιαννίδη στη Μποταφόγκο, το ποσό που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός»

Sportal newsroom 08:29 - 23.07.2024

Η ιστοσελίδα «globo», αναφέρει ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποδέχθηκε την πρόταση της Μποταφόγκο, με τους Βραζιλιάνους να βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για την απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα, οι Πορτογάλοι ανέφεραν πριν από μερικές ημέρες πως ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στο στόχαστρο πορτογαλικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπενφίκα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει λογαριασμός στο Twitter, οι «Αετοί» έχουν εδώ κι αρκετό καιρό στη λίστα τους τον 22χρονο Έλληνα δεξιό μπακ και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους για να τον αποκτήσουν.

Επιμένουν για Πελίστρι: «Ο Παναθηναϊκός προχωράει για τον δανεισμό του με οψιόν αγορά από τη Γιουνάιτεντ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:05 - 23.07.2024

Επιμένουν για Πελίστρι: «Ο Παναθηναϊκός προχωράει για τον δανεισμό του με οψιόν αγορά από τη Γιουνάιτεντ»

Νέο δημοσίευμα από την Ουρουγουάη αναφέρει πως Παναθηναϊκός και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον Φακούντο Πελίστρι.

Ωστόσο, εκτός από την Μπενφίκα, γερό μπάσιμο έκανε και η Μποταφόγκο η οποία φαίνεται πως βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του νεαρού μπακ των «πρασίνων». Στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ τονίζεται ακόμα ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να κοστίζει 6-6,5 εκατ. ευρώ στην Μποταφόγκο.

Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, δεν θα καρπωθεί όλο το ποσό. Κι αυτό, διότι όταν επανέφερε τον παίκτη στην Ελλάδα από την Ιντερ, η ιταλική ομάδα φρόντισε να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες είναι 35%, οπότε με 6,5 εκατ. ευρώ, οι «νερατζούρι» θα εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ.

Η ιστοσελίδα «globo», αναφέρει ότι ο 22χρονος μπακ του Παναθηναϊκού αποδέχθηκε την πρόταση της Μποταφόγκο, με τους Βραζιλιάνους να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους «πράσινους» για την απόκτησή του. Η βραζιλιάνικη ομάδα επιδιώκει να μειώσει το ποσό που ζητάει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη στο ένα εκατομμύριο ευρώ, βρίσκοντας... πάτημα στο ότι το συμβόλαιο του νεαρού μπακ ολοκληρώνεται το 2025.

Μάλιστα, σημειώνεται πως οι επαφές της Μποταφόγκο με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η επίτευξη συμφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.