Μπήκαν στο πρόγραμμα Γερεμέγεφ και Μπάλντοκ

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

i

Intime

Μπήκαν στο πρόγραμμα Γερεμέγεφ και Μπάλντοκ

Sportal newsroom 20:40 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 30.08.2024

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Athens Καλλιθέα άρχισε, με τους Γερεμέγεφ και Μπάλντοκ να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής.

Χρόνος για ξεκούραση για το Τριφύλλι δεν υπάρχει... Μετά την υπερπροσπάθεια, την ανατροπή σκηνικού απέναντι στη Λανς και την πρόκριση στη League Phase του Conference League, ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του στρώθηκαν στη δουλειά για το εκτός έδρας παιχνίδι (στη Λεωφόρο) απέναντι στην Καλλιθέα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Σουηδός επιθετικός ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε κανονικά. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έχει μυικό πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες. Πηγαίνει συντηρητικά, ήταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας από τα παιχνίδια με τους Γάλλους, ωστόσο την Παρασκευή (30/8) γυμνάστηκε κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση του Τριφυλλιού, οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Λανς έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.