Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις και υπολογίζεται ο Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης.

i

©Intime

Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις και υπολογίζεται ο Ιωαννίδης

Λάμπρος Γκαραγκάνης 15:40 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 25.10.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε για πρώτη φορά με το υπόλοιπο γκρουπ, μετά τον μυικό τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τίθεται, έτσι, στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Καλά ήταν τα νέα, στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (25/10), για τον Ουρουγουανό προπονητή. O Aλόνσο είδε δύο ποδοσφαιριστές να βγάζουν μεγάλο μέρος του προγράμματος και να έχουν καλές πιθανότητες να μπουν στην προεπιλογή του αγώνα με τον Άρη.

Βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ιωαννίδη - Αυτός είναι ο χρόνος απουσίας του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:49 - 09.10.2024

Βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ιωαννίδη - Αυτός είναι ο χρόνος απουσίας του

Ο Φώτης Ιωαννίδης διαγνώστηκε με θλάση στον προσαγωγό, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε. Αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες. Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Φίλιπ Μαξ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, έχοντας ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε στον προσαγωγό, ολοκλήρωσε τη θεραπεία και το ατομικό που έκανε, για να επιστρέψει σε καλή φυσική κατάσταση. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, στην προπόνηση μετά τον αγώνα με την Τσέλσι για το Conference League. Εξέλιξη, που του δίνει καλές πιθανότητες να μπει στην προεπιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο και, γιατί όχι, να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Φίλιπ Μαξ, μετά την ολοκλήρωση της αγωγής για τη φλεγμονή στον αστράγαλο, προπονήθηκε σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με το προηγούμενο διήμερο. Αυτόματα, ο Γερμανός κρίνεται πιθανό να μετάσχει στην προεπιλογή, ενόψει του ματς της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Άρη. Βέβαια, για τον νεοφερμένο αριστερό μπακ τίθεται και το θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας, το οποίο προϋπήρχε του τραυματισμού του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι, οι Πράσινοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη (27/10, 18:00). Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος".