Έντονη γιούχα στον Βιλένα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Πως αντέδρασε ο πάγκος

Έντονη γιούχα στον Βιλένα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Πως αντέδρασε ο πάγκος

Sportal newsroom 22:40 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 25.07.2024

Ο Τόνι Βιλένα αποχώρησε από το γήπεδο λίγο μετά το λάθος που έκανε και... χάρισε το γκολ στην Μπότεφ και μερίδα του κόσμου ξέσπασε αποδοκιμασίες.

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Τόνι Βιλένα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στο 74' και λίγα λεπτά μετά το λάθος του Ολλανδού το οποίο επί της ουσίας... χάρισε το γκολ στην Μπότεφ η οποία μείωσε σε 2-1, ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να τον αποσύρει και να βάλει στη θέση του τον Μαξίμοβιτς.

Τη στιγμή που ο Βιλένα πήγαινε προς τον πάγκο, πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου στο ΟΑΚΑ ξέσπασε σε αποδοκιμασίες εναντίον του Ολλανδού ποδοσφαιριστή. Ο Βιλένα φάνηκε να... σαστίζει απ' τα όσα άκουσε και πήγε προς τον πάγκο με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ ο Μαξίμοβιτς που πήρε τη θέση του έλαβε και το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας.

22:47 - 25.07.2024

Τραγικό λάθος του Βιλένα και 2-1 για την Μπότεφ Πλόβτνιβ

Ένα πολύ κακό γύρισμα του Βιλένα πρόσφερε στον Σέκουλιτς τη δυνατότητα να στρώσει στον Κορόσετς και εκείνος πλάσαρε για το 2-1 της Μπότεφ Πλόβντιβ.

Όλος ο πάγκος πάνω στον Βιλένα

Η αντίδραση πάντως τόσο από τον Αλόνσο, όσο και απ' όλο τον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν άμεση. Όλοι οι συμπαίκτες του σηκώθηκαν από τον πάγκο και πήγαν πάνω στον Βιλένα προκειμένου να του δώσουν το χέρι και να τον αγκαλιάσουν, δείχνοντας τη στήριξή τους προς τον ποδοσφαιριστή που λίγο νωρίτερα έζησε μια πολύ άσχημη στιγμή με τη γιούχα από τον κόσμο.

Δείτε το στιγμιότυπο με τις αποδοκιμασίες