Πώς θα γίνει η είσοδος στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Μπότεφ
i

Intime

Πώς θα γίνει η είσοδος στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Μπότεφ

Sportal newsroom 10:00 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 25.07.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας, για την προσέλευση στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπότεφ Πλόβντιβ (25/07, 21:00).

Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (25/07, 21:00) στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League.

Αν καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο της, τότε η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα βρει μπροστά της τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ- Βοϊβοντίνα στον 3ο προκριματικό του Europa League. Διαφορετικά, αν ηττηθεί τότε θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του Ζρίνσκι Μόσταρ ή Μπράβο στο Conference League.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους για την προσέλευση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά:

Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Η ομάδα μας αρχίζει απόψε στις 9 μ.μ. την ευρωπαϊκή της πορεία στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την Μπότεφ Πλόβντιβ. Είναι απαραίτητη η παρουσία σας αλλά και η συνεργασία σας, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά στο γήπεδο.

Όλοι όσοι δεν έχετε προμηθευτεί εισιτήριο, προχωρήστε το συντομότερο δυνατό στην ηλεκτρονική αγορά του. Υπενθυμίζουμε ότι πλέον με την αγορά του εισιτηρίου, θα πρέπει απαραίτητα να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση μέσω του gov.gr, ειδάλλως η είσοδός σας στο γήπεδο δεν θα είναι εφικτή.

Εφιστούμε την προσοχή σας: περιμετρικά του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όποιον δεν έχει εισιτήριο ή δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Οι θύρες στο Ολυμπιακό Στάδιο ανοίγουν στις 6 μ.μ. Η έγκαιρη προσέλευση θα βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία της διαδικασίας προελέγχων και εισόδου στο γήπεδο.

Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη!