Ετοιμάζει νέα πρόταση η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη - Το ποσό που δίνει στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ετοιμάζει νέα πρόταση η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη - Το ποσό που δίνει στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Sportal newsroom 10:33 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 16.07.2024

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κάνουν για ακόμα μια φορά λόγο για νέα πρόταση της Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει ο νούμερο ένα στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει διακαώς να τον κάνει δικό της. Όμως ο Παναθηναϊκός μένει ανένδοτος, αφού επιμένει πως ο Έλληνας επιθετικός δεν πωλείται.

Η ομάδα της Λισαβόνας όμως δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω. Δημοσίευμα της A bola λοιπόν κάνει λόγο πως ο πορτογαλικός σύλλογος ετοιμάζει νέα πρόταση, η οποία θα ξεπεράσει το οικονομικό «ταβάνι» που είχε βάλει. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η νέα προσφορά θα είναι πάνω από είκοσι εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται ότι στην Πορτογαλία πριν από λίγες ημέρες είχαν κάνει λόγο για πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ στους Πράσινους για τον 24χρονο. Η οποία όμως απορρίφθηκε από την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

«Παρά την αδιαλλαξία του Παναθηναϊκού, τα λιοντάρια δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση του Έλληνα επιθετικού. Η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να ανεβάσει την προσφορά της πάνω από τα 18 εκατ. ευρώ που είχαν ήδη δώσει. Όχι όμως πάνω από τα 25 εκατ. ευρώ που η ελληνική ομάδα επιμένει να ζητά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.

Στη Σπόρτινγκ θεωρούν αρκετά τα 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιωαννίδη, ειδικά από τη στιγμή που είχαν δώσει είκοσι για τον Γιόκερες από την Κόβεντρι. Παρόλα αυτά στην ομάδα της Λισαβόνας παραμένουν αισιόδοξοι για μια πιθανή συμφωνία παρά τη στάση του Παναθηναϊκού.