Ο Ρόκα θέλει τον Αϊτόρ στην ΑΕΚ Λάρνακας

Ο Ρόκα θέλει τον Αϊτόρ στην ΑΕΚ Λάρνακας

Sportal newsroom 23:01 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 21.08.2024

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Τσάβι Ρόλα θέλει στην Κύπρο τον Αϊτόρ, ο οποίος είναι εκτός πλάνων του Αλόνσο.

Ενδιαφέρον από την Κύπρο για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο 28χρονος (10/2/96) αριστεροπόδαρος εξτρέμ, δεν είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του τριφυλλιού τον άφησε νωρίς εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας και ουσιαστικά του άνοιξε την πόρτα της εξόδου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ενημέρωσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να βρει ομάδα και ο Αϊτόρ, έκτοτε αναζητεί την καλύτερη επιλογή. Η νεοφώτιστη στη Serie A Κόμο είχε ακουστεί, αλλά με την σεζόν που έκανε πέρσι ο Αϊτόρ, μετά την επιστροφή του από τη ρήξη χιαστού, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να βρει σύλλογο σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η λύση για την καριέρα του φαίνεται ότι έρχεται από την Κύπρο. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, ο Τσάβι Ρόκα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στο νησί έχει στη λίστα του τον Αϊτόρ και μάλιστα φέρεται να έκανε ήδη κρούση στον Παναθηναϊκό.

Το θέμα είναι ότι ο κυπριακός σύλλογος, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Αθανασιάδη που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, δεν δείχνει διάθεση να δώσει χρήματα και στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Αϊτόρ.

Ο Ρόκα είναι αυτός που έφερε το καλοκαίρι του 2020 στον Παναθηναϊκό, επί εποχής Πογιάτος. Γνωρίζει καλά τον παίκτη, τον εμπιστεύεται και τότε είχε δώσει μάχη να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, όταν ήταν ελεύθερος από την Τβέντε. Ο Αϊτόρ είχε κάνει καλή σεζόν στην Ολλανδία και είχε αρκετές προτάσεις κι από την Τουρκία κι από μικρομεσαίες ομάδες της πατρίδας του, ωστόσο, επέλεξε το τριφύλλι, λόγω Ρόκα.

Το ίδιο είναι πιθανό να πράξει τώρα και να μετακομίσει στην Κύπρο για την ΑΕΚ Λάρνακας, που αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό της στα προκριματικά του Conference League.

Πελίστρι: Το χρονικό έως την ανακοίνωση, το... ραντεβού στη Γαλλία και η ευρωπαϊκή λίστα
CONFERENCE LEAGUE

21:25 - 21.08.2024

Πελίστρι: Το χρονικό έως την ανακοίνωση, το... ραντεβού στη Γαλλία και η ευρωπαϊκή λίστα

Το Sportal.gr παρουσιάζει το timeline γεγονότων από το πρωί της Τετάρτης (21/8), που ο Φακούντο Πελίστρι πέταξε από το Μάντσεστερ με προορισμό τη Λανς μέχρι και την παρουσία στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Σταντ Μπολάρ Ντελαλίς".

Ο Αϊτόρ να θυμίσουμε ότι έως τώρα, έχει στον Παναθηναϊκό 95 συμμετοχές και σημείωσε 24 γκολ και 15 ασίστ. Την περασμένη περίοδο μέτρησε 23 παιχνίδια (με 4 γκολ και 1 ασίστ), αλλά δεν ξεπέρασε τα 1.000 λεπτά συμμετοχής. Αγωνιζόταν κυρίως αλλαγή και για τον Φατίχ Τερίμ ήταν ξένο σώμα.

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό εκπνεύει το καλοκαίρι του 2025 και οι πράσινοι γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να έχουν πολλές απαιτήσεις, αλλά ξέρουν ότι θα είναι κέρδος να γλιτώσουν ακόμα και τις περίπου 800.000 ευρώ, που είναι οι ετήσιες αποδοχές του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!