Το αντίο του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό - «Ήταν απόλαυση» (vid)

Το αντίο του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό - «Ήταν απόλαυση» (vid)

Sportal newsroom 23:20 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 28.08.2024

Ο Αϊτόρ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με ένα βίντεο στα social media.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα δεν θα φοράει πλέον τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν εκτός πλάνων του Ντιέγκο Αλόνσο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος κατέκτησε δύο Κύπελλα με το τριφύλλι και μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό του ήταν καθοριστικός παίκτης για την ομάδα, αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με ένα βίντεο στα social media. «Ευχαριστώ για όλα. Ήταν απόλαυση», ήταν, παράλληλα το μήνυμα του Ισπανού με μία πράσινη καρδιά κι ένα τριφύλλι.

Δείτε την ανάρτηση

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοίνωσε το διαζύγιο: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος εντάσσεται στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Αϊτόρ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Στον τελικό Κυπέλλου του 2022 πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε με φρενήρη ρυθμό, σκοράροντας 8 γκολ σε ισάριθμους αγώνες, ώσπου ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του στις 23 Οκτωβρίου 2022. Έχασε το υπόλοιπο της σεζόν και επανήλθε στη δράση το καλοκαίρι του 2023, έχοντας μάλιστα υπογράψει νέο συμβόλαιο στο Τριφύλλι.

Σε αυτή την τετραετία ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 95 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 24 γκολ.

Ευχαριστούμε τον Αϊτόρ για την προσφορά του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!