Ο Ακαϊντίν έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

Σαμέτ Ακαϊντίν

i

Φενέρμπαχτσε / Facebook

Ο Ακαϊντίν έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:38 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Σαμέτ Ακαϊντίν θα έρθει στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ημέρα άφιξης, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου! Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό από τη Φενέρμπαχτσε, με την πραγματοποίηση των αναγκαίων ιατρικών εξετάσεων και την υπογραφή του συμβολαίου του, εξέλιξη την οποία επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Παναθηναϊκός.

Το ταξίδι του Ακαϊντίν αποκάλυψε ο Τούρκος δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Haber Spor», Σερκάν Χαμζάογλου. O οποίος έγραψε σε ανάρτηση στην πλατφόρμα «X» πως ο 29χρονος αμυντικός θα φτάσει στη χώρα μας στις 14:30.

Ο Ακαϊντίν είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους», ενώ συμφωνία είχε επιτευχθεί και με τη Φενέρμπαχτσε. Όμως, η τουρκική ομάδα καθυστέρησε λίγο να επιτρέψει στον 29χρονο στόπερ να ταξιδέψει, προκειμένου να κλείσει προηγουμένως τον αντικαταστάτη του.

Ασφαλώς, ο Ακαϊντίν δεν προλαβαίνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τερίμ θα υπολογίζει για τη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καρεμπέ: «Η άφιξη του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έκανε τους οπαδούς της Φενέρ και της Μπεσίκτας να υποστηρίζουν Ολυμπιακό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:06 - 12.01.2024

Καρεμπέ: «Η άφιξη του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έκανε τους οπαδούς της Φενέρ και της Μπεσίκτας να υποστηρίζουν Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ συμμετείχε σε εκδήλωση στην Αττάλεια της Τουρκίας κι αναφέρθηκε στις επιτυχίες στην καριέρα του, ενώ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Η Φενέρμπαχτσε παραχωρεί τον Ακαϊντίν με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει ένα μικρό ενοίκιο και τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή μέχρι τον Ιούνιο. Με το ποσό να ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός είχε την προοπτική να μετακομίσει προσωρινά στο Βέλγιο, αφού η Άντερλεχτ και η Γκενκ προχώρησαν σε κρούσεις για την απόκτηση του. Όμως, η επικοινωνία με τον Φατίχ Τερίμ και το πλάνο αξιοποίησης του, έπεισαν τον Ακαϊντίν να προτιμήσει την Αθήνα.