Η φιλοσοφία του Αλόνσο σε βίντεο

Η φιλοσοφία του Αλόνσο σε βίντεο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πριν από τις προπονήσεις δείχνει βίντεο στους παίκτες του για να αναλύσει τη φιλοσοφία του. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν από τις προπονήσεις συχνά βλέπουν βίντεο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πριν βγουν οι ποδοσφαιριστές του για προπόνηση τώρα στο ξεκίνημα και σχεδόν καθημερινά τους δείχνει για μισή ώρα βίντεο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής δείχνει παλιά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και αναφέρει τι του άρεσε ή τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες είδαν αγώνα της περασμένης σεζόν, από την εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Αλόνσο, λοιπόν, έδειξε πως κινούνταν οι παίκτες του, το επιθετικό ή αμυντικό transition, πως πρέσαραν, την ανάπτυξή τους. Στέκεται σε διάφορες καταστάσεις και ο ίδιος θέλει να δείξει πως προτιμά να παίζει η δική του ομάδα. Ανάλογα πώς να πρεσάρει, πώς να κλείνουν οι ποδοσφαιριστές του, τους χώρους ή να πιέζουν.

Αυτό θα γίνεται συνεχώς στο ξεκίνημα, προκειμένου οι πράσινοι να αφομοιώσουν έναν διαφορετικό τρόπο και μαζί με την προπόνηση να κάνουν πράξη τις επιθυμίες του Αλόνσο.

Ο 49χρονος προπονητής, πάντως, χωρίς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, προς το παρόν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του κάνουν ό,τι τους ζητάει και προσπαθούν γρήγορα να βάλουν τα στοιχεία του προπονητή στο παιχνίδι.

Το πρώτο επίσημο ματς, άλλωστε, είναι σε έναν μήνα και ο Ουρουγουανός τρέχει για να προετοιμάσει την ομάδα του αγωνιστικά και πνευματικά, αφού η πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι μονόδρομος. Ο Παναθηναϊκός και οικονομικά και φυσικά γιατί έτσι αρμόζει στην ιστορία του, πρέπει να είναι στην Ευρώπη.

O Αλόνσο πηγαίνει τους παίκτες για rafting και paintball - Το σκεπτικό του Ουρουγουανού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:00 - 26.06.2024

O Αλόνσο πηγαίνει τους παίκτες για rafting και paintball - Το σκεπτικό του Ουρουγουανού

Άλλα κόλπα από τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος έβαλε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας κι άλλες δραστηριότητες, όπως το rafting και το paintball. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Είναι κάτι που θα βοηθήσει τον Αλόνσο να χειριστεί και το μεγάλο ρόστερ, να μοιράζει τον χρόνο έχοντας όλους τους παίκτες σε εγρήγορση και παράλληλα να ανεβαίνει και η ανταγωνιστικότητα του Παναθηναϊκού.