Ο Αλόνσο ξεκινάει το χτίσιμο χωρίς βασικά εργαλεία – Χειμωνιάτικες συνθήκες στην Αυστρία

Ο Αλόνσο ξεκινάει το χτίσιμο χωρίς βασικά εργαλεία – Χειμωνιάτικες συνθήκες στην Αυστρία

Γιώργος Σακελλαρίου 23:20 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 22.06.2024

Ο Παναθηναϊκός αφίχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας και ο Ντιέγκο Αλόνσο θα περάσει τα δικά του θέλω σε συνθήκες που δεν έχουν σχέση με την Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία και το πρωί της Κυριακής αρχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο νέος τεχνικός Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος στο Κορωπί και η αποστολή το βράδυ του Σαββάτου μέσω Σάλτσμπουργκ έφτασε στο Σλάντμινγκ. Ο Ουρουγουανός προπονητής θα περάσει τα δικά του θέλω σε συνθήκες που θυμίζουν χειμώνα. Η βροχή στο Σλάντμινγκ έπεφτε έντονα κατά διαστήματα, ενώ υπήρχε και κρύο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς.

Γιώργος Τζαβέλλας: Οι συστάσεις Παπαδημητρίου, το τετ-α-τετ με Αλόνσο και η υποδοχή των παικτών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:12 - 22.06.2024

Γιώργος Τζαβέλλας: Οι συστάσεις Παπαδημητρίου, το τετ-α-τετ με Αλόνσο και η υποδοχή των παικτών

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέλαβε τα νέα καθήκοντα του ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού και είχε μία γεμάτη μέρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Το πρωί της Κυριακής οι πράσινοι θα δουλέψουν στο γυμναστήριο και το απόγευμα θα κάνουν ουσιαστικά την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της περιοχής με μπάλα. Ο Αλόνσο θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στη φυσική κατάσταση την πρώτη εβδομάδα. Θα λείπουν, άλλωστε, βασικά εργαλεία.

Στο Euro βρίσκονται οι Σλοβένοι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, οι Σέρβοι Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, ο Ούγγρος Κλαϊνχάισλερ, ενώ λείπουν με άδεια έως τις 25 του μήνα οι Έλληνες διεθνείς Μπακασέτας, Λημνιός, Κώτσιρας (σ.σ. θα τελειώσει σύντομα η υπόθεση παραμονής), για τον Ιωαννίδη θα γίνει επανεκτίμηση και προέκυψε και το πρόβλημα με τον Μπάλντοκ μετά την άρνηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στην Αυστρία δεν βρίσκεται, αφού πήρε μερικές έξτρα μέρες άδειας και ο Αράο.

Γι’ αυτό και ο Αλόνσο πήρε πολλούς νεαρούς παίκτες μαζί του. Στην αποστολή θυμίζουμε βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.

Ο Παναθηναϊκός, παράλληλα, θα δώσει τρία φιλικά, τα οποία θα είναι περισσότερο για ξεμούδιασμα, διότι οι αντίπαλοι δεν είναι ισχυροί.

Στις 29 Ιουνίου στις 19:00 θα παίξει με την SV Union Haus im Ennstal. Στις 3 Ιουλίου στις 19:00 θ’ αντιμετωπίσει την Πάφο και στις 6 Ιουλίου στις 18:30 θα δώσει αγώνα κόντρα στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε.