Ο ατζέντης του Ντραγκόβσκι ήρθε στην Αθήνα

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Ο ατζέντης του Ντραγκόβσκι ήρθε στην Αθήνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:17 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 19.06.2024

Η εμπλοκή στις συζητήσεις Παναθηναϊκού και Σπέτσια για τη μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, ανάγκασε τον εκπρόσωπο του Πολωνού τερματοφύλακα να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ολική ανατροπή δεδομένων συντελείται αυτές τις μέρες στο μέλλον του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι. Ο Πολωνός τερματοφύλακας πίστευε πως όλα είχαν διευθετηθεί και θα παρέμενε στην Αθήνα για την επόμενη τριετία. Για αυτό περίμενε την ειδοποίηση για να έρθει στη χώρα μας.

Εντούτοις, η διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Σπέτσια έμεινε στάσιμη. Η διαφαινόμενη συμφωνία για τη μεταγραφή του Ντραγκόβσκι έχει «παγώσει» και καμία από τις δύο ομάδες δεν δείχνει διαλλακτικότητα.

H ανησυχία του Ντραγκόβσκι για την καριέρα του, έφερε εκτάκτως και τον μάνατζερ του στην Αθήνα. Η ιταλική εφημερίδα «il Secolo XIX» υποστηρίζει ότι ο ατζέντης, Μάριους Κουλέζα, ταξίδεψε την Τετάρτη στη χώρα μας για να διευθετήσει το ζήτημα.

Οι προθέσεις του Κουλέζα είναι άγνωστες. Ούτε αν προσκομίζει νέες προτάσεις από τη Σπέτσια, ούτε εάν η άφιξη του γίνεται αυτοβούλως. Άλλωστε, σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, ο ίδιος προκάλεσε εμπλοκή στην υπόθεση επειδή ζήτησε υψηλότερη προμήθεια.

Το προφίλ των Μπότεφ και Μάριμπορ, υποψήφιων αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό του Europa League
EUROPA LEAGUE

14:50 - 19.06.2024

Το προφίλ των Μπότεφ και Μάριμπορ, υποψήφιων αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό του Europa League

Η νικήτρια του ζευγαριού Μπότεφ - Μάριμπορ θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Το προφίλ των δύο υποψήφιων αντιπάλων του «τριφυλλιού».

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφή τη θέση του στη διαπραγμάτευση. Προσφέρει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ και αφήνει ποσοστό μεταπώλησης στη Σπέτσια. Αυτή είναι η πρόταση του για την αγορά του Ντραγκόβσκι.

Αν η Σπέτσια επιμείνει στο ποσό της ρήτρας (3,5 εκατομμύρια ευρώ) ή σε ένα παρεμφερές, τότε δεν πρόκειται να επιτευχθεί συμβιβασμός. Η ομάδα της Τοσκάνης αξιώνει περισσότερα χρήματα, οπότε προς το παρόν το deal έχει απομακρυνθεί αρκετά.