Ο Έλληνας αρχηγός της Μπράουνσβαϊγκ Γιάννης Νικολάου στο sportal.gr: «Μου άρεσαν οι στόπερ, θα παίξει καλά ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Έλληνας αρχηγός της Μπράουνσβαϊγκ Γιάννης Νικολάου στο sportal.gr: «Μου άρεσαν οι στόπερ, θα παίξει καλά ο Παναθηναϊκός» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 17:00 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 08.07.2024

Ο Γιάννης Νικολάου μίλησε στο sportal.gr για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό και τις εντυπώσεις του για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Η ατάκα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία ηττήθηκε 1-0 από την Μπράουνσβαϊγκ.

Η γερμανική ομάδα τερμάτισε πέρσι στη 15η θέση της δεύτερης κατηγορίας, αλλά τη νέα σεζόν έχει βλέψεις για άνοδο στην Bundesliga.

Στις τάξεις της υπάρχει ο Έλληνας ομογενής Γιάννης Νικολάου, ο οποίος μάλιστα είναι και αρχηγός της κι έπαιξε αλλαγή στο φιλικό. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννη Νικολάου είναι βασικό στέλεχος από το 2020 με 124 ματς, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Κολωνία, Κίκερς, Ροτ Βάις και Δυναμό Δρέσδης.

Κατά την επιστροφή μας στην Ελλάδα συναντήσαμε την αποστολή της Μπράουνσβαϊγκ, που ετοιμαζόταν να πετάξει από το Μόναχο για τη βόρεια Γερμανία. Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Νικολάου δέχθηκε να μιλήσει στο sportal.gr για το φιλικό ματς και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου αναφέρθηκε και σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας ομογενής:

«Ήταν πολύ ευχάριστο να αγωνιστούμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν επίσης στην προετοιμασία τους και όπως είναι λογικό και οι δύο ομάδες είχαμε διαφορετικά επίπεδα ενέργειας. Ήταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες και χαίρομαι που νικήσαμε».

Ποιο πιστεύεις είναι το πιο δυνατό στοιχείο του Παναθηναϊκού;

«Είναι πολύ δυναμική ομάδα, έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες και ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν σε διαφορετικές καταστάσεις, πιστεύω θα παίξουν καλά στη διάρκεια της σεζόν».

Υπήρξε κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού που σε εντυπωσίασε στην μεταξύ σας αναμέτρηση;

«Πιστεύω ότι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί (σ.σ. Αράο, Σένκεφελντ) ήταν πολύ καλοί, είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον τους. Επίσης φυσικά ξέρω τον Άλεξ Γερεμέγεφ, έχουμε συνυπάρξει ως συμπαίκτες, ξέρω τον τρόπο παιχνιδιού του και του εύχομαι να κάνει μία πολύ καλή σεζόν».

Είχες καμία πρόταση από ελληνικό σύλλογο τα τελευταία χρόνια και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για τη σεζόν με τη Μπράουνσβαϊγκ;

«Όχι καμία πρόταση δεν είχα. Όσον αφορά την ομάδα μου, είχαμε μία δύσκολη σεζόν επειδή δεν ξεκινήσαμε καλά, ωστόσο το δεύτερο μισό ήταν πολύ καλό κι ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε πολλές αλλαγές στην ομάδα, αρκετοί παίκτες έφυγαν και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους νέους για να τους εξελίξουμε και να είμαστε πιο ασφαλείς κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Tι ισχύει με Παναθηναϊκό και Μασούρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:15 - 08.07.2024

Tι ισχύει με Παναθηναϊκό και Μασούρα

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον Γιώργο Μασούρα. Το Sportal εξηγεί τι ισχύει με τους «πράσινους» και με τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Παρακολουθείς ελληνικό ποδόσφαιρο, σου αρέσει κάποια ομάδα ή κάποιος παίκτης;

«Φυσικά και παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο, ο πατέρας μου είναι Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη, οπότε η αγαπημένη του ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά όταν παίζουν στην Ευρώπη παρακολουθώ και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, χάρηκα πολύ για την κατάκτηση του Conference League».

Δείτε τις δηλώσεις του Νικολάου: