Ετοιμάζεται να βάλει πράσινα, αλλά όχι του Παναθηναϊκού ο «Γκαμπιγκόλ»

Φωτ. IMAGO

i

©Imago

Ετοιμάζεται να βάλει πράσινα, αλλά όχι του Παναθηναϊκού ο «Γκαμπιγκόλ»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:24 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 08.07.2024

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος γράφτηκε στην πατρίδα του ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται να μετακομίσει από τη Φλαμένγκο στην Παλμέιρας.

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα πριν λίγες μέρες απασχόλησε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού».

Στη Βραζιλία αναφέρθηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον 28χρονο επιθετικό της Φλαμένγκο, γνωστό και ως «Γκαμπιγκόλ».

Ο ίδιος θα φύγει από τη Φλαμένγκο και θα φορέσει πράσινα φανέλα, αλλά όχι του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει η Globo θα μετακομίσει στην Παλμέιρας του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Η Παλμέιρας επισημοποίησε αυτή τη Δευτέρα πρόταση για προσύμφωνο στον Γκαμπιγκόλ. Το διοικητικό συμβούλιο της Παλμέιρας έστειλε πρόταση στον παίκτη και τον ατζέντη του, Τζούνιορ Πεδρόσο.

Ο σύλλογος του Alviverde περιμένει τώρα την επιστροφή του Gabigol για να μπορεί να υπολογίζει στον αθλητή τον Ιανουάριο του επόμενου έτους χωρίς κανένα κόστος μεταγραφής.

Η Φλαμένγκο θα ήθελε να έχει τουλάχιστον έναν παίκτη σε αντάλλαγμα. Ο Ντουντού συμμετείχε στις συνομιλίες, αλλά η κατάσταση σχετικά με μια πιθανή ανταλλαγή δεν έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες και ήδη το βλέπουν ως μια διαπραγμάτευση που δεν είναι πιθανό να υλοποιηθεί.

Αντιμέτωπη με το αδιέξοδο σχετικά με την ανταλλαγή παικτών, η Παλμέιρας έστειλε την πρόταση για προσύμφωνο στον εκπρόσωπο του αθλητή.

Tι ισχύει με Παναθηναϊκό και Μασούρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:15 - 08.07.2024

Tι ισχύει με Παναθηναϊκό και Μασούρα

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον Γιώργο Μασούρα. Το Sportal εξηγεί τι ισχύει με τους «πράσινους» και με τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η Φλαμένγκο δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Γκαμπιγκόλ, πάντως, για οποιοδήποτε ποσό στην Παλμέιρας. Ο σύλλογος μάλιστα θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της επόμενης Πέμπτης, κόντρα στη Φορταλέζα.

Παράλληλα, ο σύλλογος του Ρίο (Φλαμένγκο) θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Γκαμπιγκόλ για να τον πουλήσει ακόμη και στο εξωτερικό. Εσωτερικά, υπάρχει συνεννόηση ότι δεν πρέπει να υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα του Σάο Πάολο (Παλμέιρας) τόσο γρήγορα, διότι θα μπορούσε να λάβει κάτι πιο συμφέρον από άλλες χώρες.