Ο Ιωαννίδης δεν πάει Τούμπα, αμετάβλητο το απουσιολόγιο του Τερίμ

Ο Ιωαννίδης δεν πάει Τούμπα, αμετάβλητο το απουσιολόγιο του Τερίμ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:02 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 29.05.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του ΠΑΟΚ, ενώ ούτε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη στην Τούμπα.

Αμετάβλητο παρέμεινε το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Δευτέρας, δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Φατίχ Τερίμ είδε τους Φώτη Ιωαννίδη, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ να μην τίθενται στη διάθεση του.

Ο Ιωαννίδης συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του με χαμηλή ένταση, αφού νιώθει ενοχλήσεις στους πλάγιους κοιλιακούς. Ο 24χρονος επιθετικός δεν θα ταξιδέψει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αντίστοιχα, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς νοσεί με ίωση και έμεινε κλινήρης στο σπίτι του. Ο Σλοβένος εξτρέμ έχει ταλαιπωρηθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα βρεθεί στην Τούμπα. Ούτε και ο Σένκεφελντ, ο οποίος έχει χάσει πάρα πολλές προπονήσεις.

Ο Αϊτόρ δεν συμμετέχει στις προπονήσεις, αφού αντιμετωπίζει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και έχει πάρει άδεια για να το διευθετήσει. Ο Καταλανός εξτρέμ θα επιστρέψει αργότερα στο Κορωπί, όταν το επιτρέψουν οι περιστάσεις.

Παναθηναϊκός-Ικάρντι: Τα οικονομικά δεδομένα, οι «πηγές» της είδησης και η θέση των «πράσινων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:05 - 13.05.2024

Παναθηναϊκός-Ικάρντι: Τα οικονομικά δεδομένα, οι «πηγές» της είδησης και η θέση των «πράσινων»

Ο Παναθηναϊκός συνδέθηκε μεταγραφικά με τον Αργεντινό επιθετικό της Γαλατάσαραϊ, Μάουρο Ικάρντι και το Sportal αναλύει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης του 31χρονου στράικερ και του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησε ο Ιωαννίδης, μέρος του προγράμματος έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ απόντες ήταν οι Βέρμπιτς (ίωση), Αϊτόρ (άδεια για προσωπικούς λόγους)».