Ο Ιωαννίδης δύσκολα θα παίξει στην Τούμπα

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ο Ιωαννίδης δύσκολα θα παίξει στην Τούμπα

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:18 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 29.05.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε και την Κυριακή το ατομικό πρόγραμμα και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οριακές οι συμμετοχές των Βέρμπιτς και Σένκεφελντ.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες που έχει ο Φώτης Ιωαννίδης να αγωνιστεί στην Τούμπα. Ο διεθνής επιθετικός γυμνάστηκε ατομικά και την Κυριακή, προέρχεται από πολυήμερη αποχή από τις προπονήσεις και ο Φατίχ Τερίμ δεν θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 15.

Επειδή ο χρόνος μέχρι το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων σε μία εβδομάδα είναι λίγος, ίσως ο Ιωαννίδης να προφυλαχθεί επίσης. Αυτή την απόφαση ο Τερίμ θα την πάρει στη διάρκεια της εβδομάδας, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού.

Ο Τερίμ θα περιμένει τη Δευτέρα τα νεότερα για τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Ολλανδός στόπερ πήρε μέρος στις περισσότερες ασκήσεις και αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο Βέρμπιτς έμεινε κλινήρης άλλη μία μέρα επειδή έχει ταλαιπωρείται από ίωση.

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Τριφυλλιού για την αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι «ξεχασμένοι» Κλαϊνχάισλερ, Τσοκάι, Τρουιγιέ και Τορό είναι ανοιχτές εκκρεμότητες για τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:37 - 12.05.2024

Οι «ξεχασμένοι» Κλαϊνχάισλερ, Τσοκάι, Τρουιγιέ και Τορό είναι ανοιχτές εκκρεμότητες για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κλείσει δύο παίκτες για το καλοκαίρι (Μαξίμοβιτς, Μπάλντοκ), όμως στο ρόστερ του αναμένεται να επιστρέψουν άλλοι τέσσερις, οι οποίοι προέρχονται από δανεισμό... Το Sportal καταγράφει τα δεδομένα για τους Κλάινχαϊσλερ, Τσοκάι, Τρουιγιέ και Τορό.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος το αφίερωσαν στα τελειώματα. Κανονικά ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας οι Μπερνάρ, Μλαντένοβιτς.

Ατομικό ακολούθησε ο Ιωαννίδης, ενώ ο Σένκεφελντ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Επιπρόσθετα, απών λόγω ίωσης ήταν ο Βέρμπιτς. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Κυριακής.