A’ Bola: «Ενθουσιασμένος ο Ιωαννίδης για την Σπόρτινγκ, αλλά όχι και ο Παναθηναϊκός»

A’ Bola: «Ενθουσιασμένος ο Ιωαννίδης για την Σπόρτινγκ, αλλά όχι και ο Παναθηναϊκός»

Γιώργος Σακελλαρίου 00:33 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:40 - 11.07.2024

Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θεωρεί ελκυστικό προορισμό την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά δεν πείθεται ο Παναθηναϊκός.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη επέστρεψε στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων.

Στην A’ Bola αναφέρουν ότι ο ταλαντούχος διεθνής επιθετικός είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με το τριφύλλι.

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 10.07.2024

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πουλήσει τον Ιωαννίδη κι έχει πει ήδη όχι σε πρόταση της Ίπσουιτς, ύψους 25 εκατ. ευρώ.

«Ο Ιωαννίδης είναι ενθουσιασμένος… Ο Παναθηναϊκός όχι πραγματικά», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ και στη συνέχεια αναφέρεται στην A’ Bola:

«Ο Έλληνας επιθετικός είναι ενθουσιασμένος με την επιστροφή των λιονταριών στις διαπραγματεύσεις και το πλάνο του Ρούμπεν Αμορίμ. Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, συνεχίζει να μην δείχνει διάθεση να ενδώσει.

Με τον Φώτη Ιωαννίδη ήταν όλα καλά, με τον Παναθηναϊκό όχι και τόσο. Οι προσπάθειες της Σπόρτινγκ να επαναφέρει τον 24χρονο παίκτη χαιρετίζονται από τον επιθετικό, ο οποίος είναι πολύ ενθουσιασμένος με την επιστροφή της πράσινης ομάδας στο προσκήνιο, αλλά έχει ελάχιστα ανοίγματα για διαπραγματεύσεις από τον σύλλογο της Αθήνας. Τουλάχιστον για το ποσό που η διοίκηση πιστεύει ότι αξίζει για την υπογραφή του Έλληνα παίκτη.

O Παναθηναϊκός παλεύει για την υπέρβαση με τον Άλεξ Σάντρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:53 - 10.07.2024

O Παναθηναϊκός παλεύει για την υπέρβαση με τον Άλεξ Σάντρο

O Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του με έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή και ένας σοβαρός στόχος είναι ο Βραζιλιάνος Άλεξ Σάντρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους. Τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Γιαννούλη και Κρίστιαν Μπόρχα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Η Σπόρτινγκ επιστρέφει στο κυνήγι του Ιωαννίδη. Έπειτα από μία απόσυρση, που τελικά ήταν απλώς ένα διάλειμμα, βρίσκεται ξανά υπό διαπραγμάτευση. Το πρόβλημα, ωστόσο, παραμένει. Η ελληνική αδιαλλαξία που δέχονται τα λιοντάρια σε αυτούς τους νέους γύρους διαπραγματεύσεων.

Το πρόβλημα τώρα δεν είναι τόσο ο ανταγωνισμός, που από την αγγλική πλευρά της Ίπσουιτς δεν υπάρχει πια, αλλά που παραμένει από την ιταλική πλευρά της Μπολόνια, είναι περισσότερο το γεγονός ότι τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ή λίγο περισσότερο, δεν φαίνεται να πείθουν την διοίκηση του Παναθηναϊκού».