Ιταλός ρεπόρτερ: «Μία ανάσα από την Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης με συμβόλαιο έως το 2029»

Ιταλός ρεπόρτερ: «Μία ανάσα από την Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης με συμβόλαιο έως το 2029»

Γιώργος Σακελλαρίου 23:07 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 22.07.2024

Ο Ιταλός ρεπόρτερ Νικόλο Σιρά ανέφερε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι κοντά στην Σπόρτινγκ κι ότι έχουν συμφωνηθεί οι όροι έως το 2029.

«Φωτιά» ανάβει το ποστάρισμα του Νικόλο Σίρα.

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ ανέφερε με δημοσίευσή του στο Χ ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα βήμα μακριά από την Σπόρτινγκ.

Ο ίδιος υποστηρίζει, μάλιστα, ότι έχουν συμφωνηθεί οι όροι του συμβολαίου που θα έχει διάρκεια έως το 2029.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, πάντως, δεν αναφέρεται σε συμφωνία της Σπόρτινγκ με τον Παναθηναϊκό ή σε κάποιο ποσό. Το να έχει μιλήσει εκπρόσωπός της πορτογαλικής ομάδας με την πλευρά του 24χρονου διεθνούς επιθετικού και να τα έχουν βρει στο οικονομικό και στη διάρκεια του συμβολαίου, είναι ασφαλώς πιθανό.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι δεν παραχωρείται ο Ιωαννίδης, αλλά αυτό πολλές φορές αλλάζει αν και ο παίκτης πιέζει για μεταγραφή. Επιπλέον, τα χρήματα που δίνουν οι ενδιαφερόμενοι ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ και με μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης το κόστος ανεβαίνει κι άλλο.

Το σίγουρο είναι ότι το σίριαλ «Ιωαννίδης» θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμα, ενώ στην Πορτογαλία δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι ο παίκτης θα μετακομίσει στην Σπόρτινγκ. Όσες διαπραγματεύσεις κι αν χρειαστούν...

Δείτε την ανάρτηση που έκανε o Σιρά πριν από λίγο