Ο Ιωαννίδης παίζει κανονικά στη Θεσσαλονίκη

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Ο Ιωαννίδης παίζει κανονικά στη Θεσσαλονίκη

Παρά το γεγονός πως έκανε θεραπεία την Παρασκευή, ο Φώτης Ιωαννίδης υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

 Ένας μικρός συναγερμός ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην επικαιρότητα, επειδή ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο νεαρός στράικερ ακολούθησε θεραπεία όπως ήταν προγραμματισμένο στο πλάνο της επιστροφής του, και υπολογίζεται κανονικά από τον Φατίχ Τερίμ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

 Ο Ιωαννίδης έπαιξε αλλαγή στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο και το πιθανότερο είναι πώς στη Θεσσαλονίκη θα αρχίσει στην ενδεκάδα.

 Αναλυτικά το δελτίο τύπου τη σημερινής προπόνησης του Τριφυλλιού: «Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

 Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παλάσιος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον,Πάλμερ – Μπράουν».