Πανέτοιμος ο Ιωαννίδης, βλέπει ενδεκάδα με Μπότεφ ο Ίνγκασον - Το δίλημμα για Μαξίμοβιτς ή Τσέριν στα χαφ

Πανέτοιμος ο Ιωαννίδης, βλέπει ενδεκάδα με Μπότεφ ο Ίνγκασον - Το δίλημμα για Μαξίμοβιτς ή Τσέριν στα χαφ

Γιώργος Σακελλαρίου 20:36 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 29.07.2024

Ευχάριστο νέο για τον Ντιέγκο Αλόνσο, αφού ο Φώτης Ιωαννίδης συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Φώτης Ιωαννίδης δήλωσε απόλυτα έτοιμος.

Ευχάριστα νέα, λοιπόν, για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος στερήθηκε στο πρώτο ματς με την Μπότεφ τον διεθνή επιθετικό και αρχηγό του τριφυλλιού, ωστόσο, αυτό θα συμβεί και στη ρεβάνς. Ο 24χρονος επιθετικός δεν δηλώθηκε στην λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια με την ομάδα της Βουλγαρίας, αλλά θα τον έχει στη διάθεσή του για τον επόμενο προκριματικό γύρο και όλοι φυσικά ελπίζουν ότι θα είναι για το Europa League.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ξανά Σένκεφελντ και Βιλένα. Οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα κι επειδή έχασαν προπονήσεις, όλα δείχνουν ότι θα είναι εκτός ενδεκάδας την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Ίνγκασον, εκτός απροόπτου, θα πάρει τη θέση του Ολλανδού στόπερ, ενώ ο Βιλένα, ο οποίος ψυχολογικά δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, θ' αντικατασταθεί είτε από τον Μαξίμοβιτς είτε από τον Τσέριν.

Αυτό είναι και το δίλημμα του Ουρουγουανού τεχνικού για τη μεσαία γραμμή. Φαβορί στην παρούσα φάση δείχνει ο Σέρβος, ο οποίος έπαιξε στο πρώτο ματς αλλαγή, ενώ πήρε χρόνο και στα δύο τελευταία φιλικά, σε αντίθεση με τον νεαρό Σλοβένο μέσο, που δεν έχει παίξει ακόμα υπό τις οδηγίες του Αλόνσο.

Στο δελτίο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται: «Μια ιδιαίτερα ημέρα ήταν η Δευτέρα για τον Φώτη Ιωαννίδη, μια και ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού έκανε ολοκληρωμένη προπόνηση με την ομάδα για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν! Ο διεθνής επιθετικός συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε όλο το γήπεδο.

Σένκεφελντ και Βιλένα δεν συμμετείχαν λόγω γαστρεντερίτιδας».

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωσε για τα εισιτήρια της ρεβάνς στην Φιλιππούπολη:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Europa League Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός την 1η Αυγούστου 2024, τα εξής:

Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές σήμερα 29/7 και η παραλαβή τους θα γίνεται αύριο, 30/7, από τις 10.30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ, δίπλα στη θύρα 3 του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.

Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση [email protected].

Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail, ημερομηνία και ώρα αναχώρησης πτήσης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, πινακίδα αυτοκινήτου σε περίπτωση που η μετακίνηση στη Βουλγαρία γίνει οδικώς, ξενοδοχείο διαμονής.

Το κόστος αγοράς εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ και η καταβολή γίνεται μόνο μετρητά και έχοντας το ακριβές αντίτιμο.

Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας».