«Ο Ιωαννίδης θέλει να παίξει στη Σπόρτινγκ - Πολύ κοντά στο να γίνει η μεταγραφή»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

«Ο Ιωαννίδης θέλει να παίξει στη Σπόρτινγκ - Πολύ κοντά στο να γίνει η μεταγραφή»

Sportal newsroom 00:08 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 17.07.2024

Οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται πως η Σπόρτινγκ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, ενώ τονίζουν ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θέλει να παίξει στην πορτογαλική ομάδα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει ο νούμερο ένα στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει διακαώς να τον κάνει δικό της. Όμως ο Παναθηναϊκός μένει ανένδοτος, αφού επιμένει πως ο Έλληνας επιθετικός δεν πωλείται.

Η ομάδα της Λισαβόνας όμως δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω. Δημοσίευμα από την Πορτογαλία μάλιστα αναφέρει ότι ο Έλληνας επιθετικός είναι πιο κοντά από ποτέ από το να γίνει παίκτης της Σπόρτινγκ.

«Όλα δείχνουν ότι ο Ρούμπεν Αμορίμ θα λάβει το δώρο που ζητάει τόσο πολύ. Η υπόθεση είναι πολύπλοκη και έχει αρκετά πισωγυρίσματα, αλλά στην ομάδα υπάρχει σιγουριά ότι η πρόοδος που σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες είναι μη αναστρέψιμη», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ της «zerozero».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Η επιθυμία του παίκτη παραμένει αμετάβλητη: ο Ιωαννίδης θέλει να παίξει στη Σπόρτινγκ. Και μπορεί να μην έχουν πέσει υπογραφές ακόμα, αλλά υπάρχει αρκετή εμπιστοσύνη στον σύλλογο ότι τις επόμενες ώρες το deal θα ολοκληρωθεί».

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι αναφέρθηκαν και στον Λεβαδειακό, υποστηρίζοντας ότι επειδή κρατάει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης κάνει την υπόθεση πιο δύσκολη. Μένει να φανεί κατά πόσο στέκουν οι ισχυρισμοί των Πορτογάλων...