Οι ανακοινώσεις απομένουν για Κάτρη και Τσόκαϊ στον Λεβαδειακό

Ο Ένις Τσόκαϊ.

i

©intime

Οι ανακοινώσεις απομένουν για Κάτρη και Τσόκαϊ στον Λεβαδειακό

Sportal newsroom 17:49 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 28.08.2024

Ο Παναθηναϊκός θα δανείσει στην ομάδα της Βοιωτίας τους Κάτρη και Τσόκαϊ.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην αποσυμφόρηση του ρόστερ.

Μετά τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος θα συνεχίσει στην Κύπρο την καριέρα του κι ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου τεχνικός διευθυντής είναι το πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού, ο Ισπανός Τσάβι Ρόκα.

Ο Ένις Τσόκαϊ, λοιπόν, που ήταν γνωστό ότι δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο θα παραχωρηθεί δανεικός στον Λεβαδειακό. Ο 25χρονος διεθνής (5 συμμετοχές) Αλβανός μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιό έως το 2026 θα δοθεί στην ομάδα της Βοιωτίας με τη μορφή δανεισμού.

Εκεί αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού. Στον Παναθηναϊκό ο δεξιοπόδαρος αμυντικός μέσος, ο οποίος στην προετοιμασία έπαιζε κυρίως στόπερ υπό τις οδηγίες του Αλόνσο, έχει 27 συμμετοχές.

Δανεικός στον Λεβαδειακό θα δοθεί και ο Γιώργος Κάτρης. Ο 19χρονος στόπερ, ο οποίος ήταν και στην προετοιμασία με τον Αλόνσο, έχει συμβόλαιο έως το 2028 και θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, διότι στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να συμβεί αυτό.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε κι επίσημα το διαζύγιο με τον Αϊτόρ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος εντάσσεται στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας.

A Bola: «Η Σπόρτινγκ αφήνει τον Ιωαννίδη και στρέφεται αλλού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:49 - 28.08.2024

A Bola: «Η Σπόρτινγκ αφήνει τον Ιωαννίδη και στρέφεται αλλού»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσης, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Ο Αϊτόρ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Στον τελικό Κυπέλλου του 2022 πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε με φρενήρη ρυθμό, σκοράροντας 8 γκολ σε ισάριθμους αγώνες, ώσπου ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του στις 23 Οκτωβρίου 2022. Έχασε το υπόλοιπο της σεζόν και επανήλθε στη δράση το καλοκαίρι του 2023, έχοντας μάλιστα υπογράψει νέο συμβόλαιο στο Τριφύλλι.

Σε αυτή την τετραετία ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 95 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 24 γκολ.

Ευχαριστούμε τον Αϊτόρ για την προσφορά του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!