Νέο βίντεο του Παναθηναϊκού για την πρόκριση με τον Λιανό να σφυρίζει σέντρα!

Νέο βίντεο του Παναθηναϊκού για την πρόκριση με τον Λιανό να σφυρίζει σέντρα!

Sportal newsroom 22:18 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 28.08.2024

Ο Παναθηναϊκός κυκλοφόρησε νέο βίντεο για τον αυριανό αγώνα με τη Λανς με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιανό.

Το ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης θα είναι κατάμεστο.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Λανς στη ρεβάνς της ήττα του με 2-1 στη Γαλλία και θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση στη League Phase του Conference League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του θα έχουν την στήριξη 60.000 και πλέον οπαδών τους και θα επιδιώξουν να πάρουν μία σημαντική πρόκριση για το μέλλον του συλλόγου.

Η ΠΑΕ με κινήσεις, όπως γενική είσοδος 10 ευρώ σε αρκετές θύρες και πληρωμή των εξόδων μετακίνησης από περιοχές που ο σύλλογος έχει συνεργαζόμενες σχολές ποδοσφαίρου, έκανε ό,τι μπορούσε για να γεμίσει το γήπεδο. Κι αυτό θα συμβεί.

Οι πράσινοι, παράλληλα, με αρκετά βίντεο στα social media καλούν τους οπαδούς να στηρίξουν την ομάδα. Ένα ακόμα κυκλοφόρησε το βράδυ της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανός, ο οποίος έχει δηλώσει φίλος του Παναθηναϊκού.

Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίζεται στο ΟΑΚΑ. μπερδεύοντας τη μέρα του αγώνα και καλεί τον κόσμο να βρεθεί αύριο στο γήπεδο, σφυρίζοντας την έναρξη.

Δείτε το βίντεο

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!