Παναθηναϊκός: Ο λόγος παρουσίας του Μπουρντίσο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Νικολάς Μπουρντίσο

Παναθηναϊκός: Ο λόγος παρουσίας του Μπουρντίσο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:32 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 01.10.2024

Μία πολύ γνώριμη ποδοσφαιρική παρουσία βρέθηκε στη σουίτα του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena. Ο λόγος για τον Νικολάς Μπουρντίσο. Το Sportal.gr καταγράφει τον λόγο παρουσίας του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη σχέση με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Αργεντινός, πρώην κεντρικός αμυντικός των Μπόκα Τζούνιορς, Ίντερ και Ρόμα μεταξύ άλλων, μετά το πέρασμά του από αθλητικός διευθυντής στην Μπόκα Τζούνιορς, εργάστηκε από το 2021 έως το 2024 ως τεχνικός διευθυντής στη Φιορεντίνα.

Ο 43χρονος, πλέον, Νικολάς Μπουρντίσο βρέθηκε στη σουίτα του Παναθηναϊκού, στην OPAP Arena, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ για το ελληνικό Πρωτάθλημα. Η παρουσία του σχολιάστηκε, όπως είναι φυσιολογικό, ωστόσο η εξήγηση έχει να κάνει με την καλή διαπροσωπική σχέση που έχει με τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Τζιμπρίλ Σισέ και Νικολάς Μπουρντίσο, αντίπαλοι στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ρόμα το 2010

Έτσι, η παρουσία του Μπουρντίσο στην Αθήνα συνδυάστηκε με την πρόσκληση από τον Ουρουγουανό προπονητή των Πράσινων, για να απολαύσει δια ζώσης τη σπουδαία αναμέτρηση της Stoiximan Super League την περασμένη Κυριακή (29/9).

Να σημειωθεί ότι ο Μπουρντίσο είχε συνδεθεί μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό το 2017, πριν πάει στην Τορίνο όπου έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ έχει αντιμετωπίσει το Τριφύλλι και στο γήπεδο ως παίκτης της Ρόμα.

Η στήριξη στον Αλόνσο

Ο 49χρονος προπονητής του Τριφυλλιού, βάσει αποτελεσμάτων ειδικά στην Ελλάδα, βρίσκεται υπό πίεση από φιλάθλους και Τύπο. Τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει όλο το βάρος στην αντιμετώπιση των δύο αγώνων που έρχονται με Μπόρατς Μπάνια Λούκα (για το Conference League) και Ολυμπιακό (για το Πρωτάθλημα).

Σαφέστατα και υφίσταται προβληματισμός για τα αποτελέσματα και την εικόνα που παρουσιάζει το Τριφύλλι. Αυτό έδειξε και το ύφος των επαφών που έκανε τη Δευτέρα (30/9), ο Ντιέγκο Αλόνσο με στελέχη της ομάδας. Η σειρά συζητήσεων, που έγιναν, είχε σκοπό να διαπιστωθούν τα αίτια του αγωνιστικού προσώπου των Πράσινων, να επιλυθούν τα προβλήματα και τίποτα περισσότερο.

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί εξηγούν τι συμβαίνει...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:36 - 01.10.2024

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί εξηγούν τι συμβαίνει...

Τα δέκα πρώτα ημίχρονα των Πράσινων δίχως νίκη, το ένα γκολ στο Πρωτάθλημα από τους τρεις σέντερ φορ και οι... μηδέν νίκες όταν δέχονται πρώτοι γκολ. Το Sportal.gr καταγράφει τη στατιστική απεικόνιση της αναποτελεσματικότητας του Τριφυλλιού.

Αυτό που, πάντως, φαντάζει ως λογικό για τις επόμενες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, πριν τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, είναι πως η εξέλιξη των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας θα αξιολογηθούν αναφορικά με την πρόοδο του Παναθηναϊκού και την αποτελεσματικότητά του.