Ο Μαξ έφτασε στην Αθήνα, έτοιμος για ιατρικά και υπογραφές

Φίλιπ Μαξ

i

eintracht.de

Ο Μαξ έφτασε στην Αθήνα, έτοιμος για ιατρικά και υπογραφές

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:35 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 05.08.2024

Ο 31χρονος Γερμανός αριστερός μπακ Φίλιπ Μαξ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Φίλιπ Μαξ, βρίσκεται στην Αθήνα! Ο Γερμανός αριστερός μπακ έφτασε στην πρωτεύουσα το μεσημέρι της Δευτέρας, με απ' ευθείας πτήση από τη Φρανκφούρτη, για να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Προηγουμένως, το Τριφύλλι είχε συμφωνήσει στο αντίτιμο που θα πληρώσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για να αγοράσει τα δικαιώματα του 31χρονου αμυντικού. Οπότε, ο Μαξ πήρε την άδεια να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μετακόμιση του.

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει ο Γερμανός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:27 - 05.08.2024

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει ο Γερμανός

To Sportal παραθέτει τους όρους της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό, για το κόστος και τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Γερμανός αριστερός μπακ πήρε μέρος στην προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι έτοιμος σε φυσική κατάσταση.

Τον Μαξ παρέλαβαν άνθρωποι της ΠΑΕ από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τον συνόδεψαν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει. Ο Γερμανός άσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον ο έλεγχος αποδειχτεί καθαρός, μετά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού προλαβαίνει να δηλώσει τον Μαξ στην λίστα της UEFA, αφού δικαιούται δύο αλλαγές πριν το πρώτο ματς με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο (6/8), με την ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνούς πλάγιου αμυντικού.