Ο Μαξίμοβιτς έβαλε τα πράσινα και προπονήθηκε πρώτη φορά

Νεμάνια Μαξίμοβιτς

i

Intime

Ο Μαξίμοβιτς έβαλε τα πράσινα και προπονήθηκε πρώτη φορά

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:28 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 09.07.2024

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και τέθηκε στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο. Επιστροφή και για τον Μλαντένοβιτς, ατομικό για τον Ιωαννίδη.

Γενικά, πρώτη προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την επιστροφή από την Αυστρία. Ειδικά, πρώτη εμφάνιση για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τις πράσινες φόρμες. Ο Σέρβος αμυντικός χαφ τέθηκε υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.

Μαζί με τον Μαξίμοβιτς, στο «Γεώργιος Καλαφάτης» βρέθηκε και ο συμπατριώτης του, Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Αμφότεροι είχαν άδεια λόγω της συμμετοχής τους στο Euro 2024 με τη Σερβία. Αντιθέτως, ακόμα δεν γύρισε στην Αθήνα ο Ούγγρος Λάζλο Κλάινχαϊσλερ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης γυμνάστηκε ατομικά και ακόμα δεν είναι έτοιμος για να γυμναστεί με τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού συνεχίζει την αποκατάσταση για τον τραυματισμό στον ώμο του, με σκοπό να προλάβει τα παιχνίδια της Ευρώπης. Κανονικά προπονήθηκαν και οι Μπακασέτας, Γεντβάι, που δεν έπαιξαν στο φιλικό με την Μπράουνσβαϊκ.

«Την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα» πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης» το μεταγραφικό απόκτηση του Τριφυλλιού, Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος χαφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και σήμερα μαζί με τον Μλαντένοβιτς ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Γνωστός ξένος αριστερός μπακ ο πρώτος στόχος, ο Έντσο Ντίας στο «plan B»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:32 - 09.07.2024

Γνωστός ξένος αριστερός μπακ ο πρώτος στόχος, ο Έντσο Ντίας στο «plan B»

Ο Παναθηναϊκός ασχολείται ενεργά με την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού Έντσο Ντίας από τη Ρίβερ Πλέιτ, όμως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν σε προτεραιότητα έναν φημισμένο ελεύθερο αριστερό μπακ.

Η προπόνηση είχε διάρκεια περίπου 1:30 ώρα και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, rondo, κυκλοφορία μπάλας και διπλό σε περιορισμένο χώρο. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν οι Μπακασέτας και Γεντβάι, ενώ οι Μαξίμοβιτς – Μλαντένοβιτς συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης από την άλλη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα» ανάφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.