«Ο Μπακασέτας τηλεφώνησε στον προπονητή της Τραμπζονσπόρ!»

Τάσος Μπακασέτας

i

Intime

«Ο Μπακασέτας τηλεφώνησε στον προπονητή της Τραμπζονσπόρ!»

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:01 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 20.06.2024

Εξωφρενικό σενάριο από την Τουρκία υποστηρίζει ότι ο Τάσος Μπακασέτας μετάνιωσε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και προσπαθεί να δρομολογήσει την επιστροφή του στην Τραπεζούντα!

Αν συχνά τα μεταγραφικά σενάρια καταφεύγουν σε υπερβολές, στην Τουρκία έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Με τις φήμες να παίρνουν διαστάσεις παραμυθιού και να καταστρατηγούν κάθε κανόνα λογικής. Εν προκειμένω, ένα εξωφρενικό δημοσίευμα αφορά τον Παναθηναϊκό και τον Τάσο Μπακασέτα.

Γιατί η ιστοσελίδα «fotomac.com.tr» υποστηρίζει πως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μετάνιωσε για την απόφαση του να μετακομίσει στην Αθήνα και θα ήθελε να επιστρέψει στην Τραπεζούντα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του συντάκτη, ο 31χρονος επιτελικός μέσος έχει ήδη τηλεφωνήσει στον προπονητή της Τραμπζονσπόρ, ενώ διαπραγματεύεται με τους «πράσινους» τη λύση του συμβολαίου του.

Ασφαλώς, το δημοσίευμα δεν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας. Απλώς, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης συνηθίζουν να φουσκώνουν τα οικονομικά μεγέθη μιας μεταγραφής ή να ανακαλύπτουν γεγονότα που έχουν συμβεί σε παράλληλες διαστάσεις.Ο Μπακασέτας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του μετά τις υποχρεώσεις με την Ελλάδα και το Σάββατο αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, για το ταξίδι στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας.

«Το μετανιώνει ο Τάσος Μπακασέτας που άφησε την Τραμπζονσπόρ τον Ιανουάριο της περασμένης σεζόν, για να πάει στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θέλει να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του. Αναφέρεται ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, τηλεφώνησε στον προπονητή Abdullah Avcı και εξέφρασε αυτό το αίτημα.

Στην αγορά για δύο πρωτοκλασάτους εξτρέμ, με διαφορετικό «πακέτο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:27 - 20.06.2024

Στην αγορά για δύο πρωτοκλασάτους εξτρέμ, με διαφορετικό «πακέτο»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο χρειάζεται δύο βασικούς για τα «φτερά» του Παναθηναϊκού, για να αναπληρώσει τους Μπερνάρ και Σεμπάστιαν Παλάσιος. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τα χαρακτηριστικά των wingers που ψάχνει ο Ουρουγουανός προπονητής για το ρόστερ του.

Ο ύψους 1,81 ποδοσφαιριστής φέρεται να ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τη λύση του συμβολαίου του. Ο «Μπάκα», που πουλήθηκε για 1 εκατομμύριο ευρώ, μπορεί να αγωνιστεί και στα κεντρικά χαφ και στα δεξιά.

Ο Μπακασέτας σημείωσε 33 γκολ και έδωσε 24 ασίστ σε 122 ματς με την Τραμπζονσπόρ» αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα, που κινείται ξεκάθαρα στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας...