O Μπερνάρ δίνει την τελευταία παράσταση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Μπερνάρ

i

Intime

O Μπερνάρ δίνει την τελευταία παράσταση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:16 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 29.05.2024

Ο Μπερνάρ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Χουάνκαρ στις δηλώσεις του στην Cosmote TV επιβεβαίωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και απόψε εναντίον του Ολυμπιακού, θα παίξει για τελευταία φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα αρχίσει βασικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα εκτίσει ποινή εξαιτίας κίτρινων καρτών.

Πάντως, ο Χουάνκαρ δεν θα είναι ο μόνος που δεν θα αγωνιστεί ξανά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώπιον των οπαδών του Τριφυλλιού. Στη θεωρία αρκετοί θα αποχωρήσουν από το «Γεώργιος Καλαφάτης», όμως σίγουρα άλλος ένας έχει ήδη γνωστοποιήσει τον επόμενο προορισμό του.

Ο Μπερνάρ έχει υπογράψει από τον Ιανουάριο προσύμφωνο με την Ατλέτικο Μινέιρο και από την 1η Ιουλίου θα ανήκει στο δυναμικό της. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εδώ και μήνες έχει αποφασίσει τον επαναπατρισμό του, παρόλα αυτά μέχρι τον τραυματισμό του, ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Αν δεν προκύψει κάτι αναπάντεχο με τραυματισμό ή τιμωρία, ο Μπερνάρ θα φορέσει τα πράσινα και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ωστόσο, απόψε στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ο 32χρονος διενθής με τη «σελεσάο» θα αποχαιρετήσει τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Ο Μπερνάρ θα ήθελε το «αντίο» του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να έχει πιο πανηγυρικό τόνο και όχι να εστιάζεται στην εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής, μέσω των προκριματικών του Conference League. Έστω και σε αυτές τις συνθήκες, ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για την αποχαιρετιστήρια παράσταση του μπροστά στο κοινό του Τριφυλλιού.

O Μπερνάρ δεν ήταν κομβικός στην προηγούμενη σεζόν του με τον Παναθηναϊκό, όμως φέτος βελτιώθηκε ραγδαία. Ανά διαστήματα ο «Μπέρνι» ήταν εντυπωσιακός και σκόραρε 10 και μοίρασε 10 ασίστ σε 48 συμμετοχές. Έχει άλλα δύο παιχνίδια και ο Βραζιλιάνος θέλει να πανηγυρίσει και πάλι, πριν φύγει οριστικά από την Αθήνα.