Νίκας: «Να βάλουμε τη νίκη στη νοοτροπία μας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Νίκας: «Να βάλουμε τη νίκη στη νοοτροπία μας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:00 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 30.06.2024

Ο Γιώργος Νίκας στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό πέτυχε δύο γκολ και αναφέρθηκε στην παρουσία του στο «τριφύλλι» και στους στόχου της ομάδας. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Γιώργος Νίκας έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον 25χρονο μέσο έως το 2027 κι ελπίζει με έναν ταλαντούχο Έλληνα να έχει μία αξιόπιστη λύση στη μεσαία γραμμή. Η φυσική του θέση είναι οκτάρι, ωστόσο, ο Ντιέγκο Αλόνσο, επειδή ο Μπακασέτας επέστρεψε λίγο αργότερα, λόγω της συμμετοχής στην εθνική, τον χρησιμοποιεί κυρίως πίσω από τον φορ.

Ο Νίκας στο φιλικό με την Ουνιός Χάους έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έστω κι ανεπίσημο. Ο ίδιος μπαίνει σταδιακά στις απαιτήσεις μία μεγάλης ομάδας και φυσικά του Ουρουγουανού τεχνικού και στόχος του είναι ο τίτλος, αλλά και να βοηθήσει σε την ομάδα αγωνιζόμενος σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τις εντυπώσεις από το πρώτο φιλικό: «Το παιχνίδι ήταν ένα ξεμούδιασμα για εμάς, ξεφύγαμε λίγο από τη ρουτίνα και την πίεση που έχουμε. Κρατάμε ότι ήταν πολύ δυνατή προπόνηση για εμάς, ένα φιλικό με έναν αδύναμο αντίπαλο, αλλά νικήσαμε και πρέπει να το βάλουμε αυτό στη νοοτροπία μας. Είτε είναι φιλικό παιχνίδι είτε επίσημο πρέπει να είμαστε νικητές μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να βγάζουμε στους αγώνες όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις»

Για την πρώτη του προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό: «Ακόμα προσαρμόζομαι στην ομάδα, τα παιδιά με βοηθάνε και το κλίμα είναι φοβερό. Ελπίζω να έρθουν και άλλες προετοιμασίες πάρα πολλές με τον Παναθηναϊκό και βήμα βήμα θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για το κίνητρο να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα: «Ξεκάθαρα είναι ο στόχος, υπήρξαν δύο χρονιές που φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Φέτος ελπίζω να έχουμε διαφορετική κατάληξη και να πετύχουμε όλους τους στόχους, αρχής γενομένης με το πρωτάθλημα».

Τζούριτσιτς: «Είμαι πιο πεινασμένος για το πρωτάθλημα, πέρυσι δεν το αξίζαμε» - Η ατάκα για Μαξίμοβιτς κι Αλόνσο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:00 - 30.06.2024

Τζούριτσιτς: «Είμαι πιο πεινασμένος για το πρωτάθλημα, πέρυσι δεν το αξίζαμε» - Η ατάκα για Μαξίμοβιτς κι Αλόνσο (vid)

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς τόνισε ότι είναι ο ίδιος πιο πεινασμένος για επιτυχίες από την περασμένη σεζόν. Τι είπε για τον νέο τεχνικό Ντιέγκο Αλόνσο, τον συμπατριώτη του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και την περασμένη σεζόν. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Για το πως ανταποκρίνονται στις «πιέσεις» του Αλόνσο και τον ρόλο του ίδιου στην ομάδα: «Αυτό είναι το mentality του προπονητή μας και το έχει περάσει και σε εμάς στο 100%. Από τις προπονήσεις και το πρώτο φιλικό θέλουμε να το δείξουμε στο 100%. Όσον αφορά τον ρόλο μου, δεν προτιμάω κάτι συγκεκριμένο. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές, όπου μου πει ο προπονητής θα παίξω».

VIDEO: Οι δηλώσεις του Νίκα

12:40 - 30.06.2024

Οι δηλώσεις του Νίκα

Ο άσος του Παναθηναϊκού μιλάει για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία