Η πρώτη ενδεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό

Ντιέγκο Αλόνσο

i

Intime

Η πρώτη ενδεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:10 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 29.06.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τους έντεκα ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνιστούν βασικοί στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ουνιόν Χάουζ Ένσταλ.

Η πρώτη εντεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο σε αγώνα του Παναθηναϊκού, είναι γεγονός. Έστω και απέναντι στην αδύναμη Ουνιόν Χάουζ Ένσταλ, στην παρθενικλη φιλική αναμέτρηση στην προετοιμασία στην Αυστρία. 

Βέβαια, από τη σύνθεση αντιλαμβάνεται κάποιος πως είναι ένα πειραματικό σχήμα. Ένα μείγμα νεαρών από την ακαδημία και πιο έμπειρων παικτών, οι οποίοι πέρυσι δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Οι παρεμβάσεις του Αλόνσο, οι γκολάρες Αϊτόρ, Βαγιαννίδη και ο επικός Ζέκα: «Με το καλάμι» (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:53 - 28.06.2024

Οι παρεμβάσεις του Αλόνσο, οι γκολάρες Αϊτόρ, Βαγιαννίδη και ο επικός Ζέκα: «Με το καλάμι» (vids)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν τεράστια διάθεση στην προπόνηση πριν το αυριανό πρώτο φιλικό με την Ουνιόν Χάους. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Εκ των πραγμάτων, ο Αλόνσο φαίνεται πως προτιμάει το σύστημα 4-2-3-1. Ή το 4-3-3, με δύο «οχτάρια», αλλά αυτό θα φανεί την ώρα του 90λεπτου.

Ο Λίλο θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού, οι Γεντβάι και Τσοκάι θα είναι το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, ο Κάτρης θα παίξει δεξιός μπακ και ο Κυριόπουλος αριστερός μπακ.

Ο Ζέκα θα είναι ο αμυντικός μέσος, ο Νίκας θα τον πλαισιώσει ως παρτενέρ του και ο Τρουιγιέ θα έχει τον ρόλο του «δεκαριού». Οι Μαντσίνι και Τζούρισιτς θα αγωνιστούν ως εξτρέμ και ο Νταμπίζας θα αρχίσει ως «φουνταριστός».

Στον πάγκο βρίσκονται οι Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ, Βιλένα, Αράο, Φικάι και Μπρέγκου.