«Ο Ντραγκόβσκι πάει στην Αυστρία στο τέλος της εβδομάδας»

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

«Ο Ντραγκόβσκι πάει στην Αυστρία στο τέλος της εβδομάδας»

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:54 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 23.06.2024

Η ιταλική εφημερίδα «Il Secolo XIX» έγραψε ότι απομένει μόνο μία λεπτομέρεια για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι περιμένει την άδεια για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι. Η τοπική εφημερίδα της Τοσκάνης «Il Secolo XIX», υποστηρίζει πως το ζήτημα ενδέχεται να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα. 

Κάτι που σημαίνει πως πλέον οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν περάσει στην τελική ευθεία. Ο Ντραγκόβσκι έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και περιμένει την άδεια για να ταξιδέψει στην Αυστρία και ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «spezia1906.com» αναφέρει: «Κάτι λείπει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, που στην πραγματικότητα δεν ήταν το δικαίωμα εξαγοράς, αλλά μια νέα διαπραγμάτευση, που μπορεί να έχει τελειώσει αύριο. Είναι πιθανό ο Ντραγκόφσκι να μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο. 

Οι πράσινοι ξεκινούν την σεζόν με τα προκριματικά του Europa League κόντρα σε Πλόβντιβ ή Μάριμπορ στις 25 Ιουλίου. Αυτή την στιγμή, ο τερματοφύλακας περιμένει απλώς ένα σήμα από την Σπέτσια και θα μπορούσε να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη»

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, ο Παναθηναϊκός θα κλείσει το κενό στον «άσσο». Ο Πολωνός θα σχηματίσει δίδυμο με τον Γιούρι Λοντίγκιν και προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας στη νέα σεζόν. Με τον ίδιο να έχει το κίνητρο να κληθεί και στην Πολωνία.

Ο «Ντράγκο» θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2027 και θα έχει ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ. Για να μείνει στην Αθήνα, ο Ντραγκόβσκι δέχτηκε μείωση στην αμοιβή του κατά 200.000 ευρώ, αφού τώρα στη Σπέτσια αμείβεται με 1,1 εκατομμύρια ευρώ.