Ο τρομερός Ουναϊ πέτυχε δύο γκολ, το ένα «ζωγραφιά» και είχε μία ασίστ με το Μαρόκο σε 9 λεπτά - Η παρομοίωση με τον Ζιντάν!  (vid)

Ο τρομερός Ουναϊ πέτυχε δύο γκολ, το ένα «ζωγραφιά» και είχε μία ασίστ με το Μαρόκο σε 9 λεπτά - Η παρομοίωση με τον Ζιντάν! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:48 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 12.10.2024

Ο άσος του Παναθηναϊκού Αζεντίν Ουναϊ πέτυχε εκπληκτικό γκολ για το 2-0 του Μαρόκου με την Κεντρική Αφρική. Σέρβιρε το 3-0 και πέτυχε και το 4-0.

Ο Αζεντίν Ουναϊ έδειξε για μία ακόμα φορά την ποιότητά του.

Ο 24χρονος διεθνής Μαροκινός μέσος του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε βασικός με την εθνική του ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με την Κεντρική Αφρική, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και πραγματικά κάνει πάρτι.

Ο Ουναϊ στο 38' πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με θαυμάσιο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 2-0.

Δείτε την γκολάρα του Ουναϊ.

Στο 45' ο Ασράφ Χακίμι έκανε επέλαση, πάσαρε στον Ουναϊ, αυτός του πάτησε έξοχα τη μπάλα και ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν με αριστερό πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έγραψε το 3-0.

Η ασίστ του Ουναϊ

Στο 45'+2' ο παίκτης του τριφυλλιού υποδέχθηκε την πάσα και με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 4-0!

Δείτε το δεύτερο γκολ του Ουναϊ

Ο Ζιντάν...

Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Ουναϊ ενθουσίασε τον δημοσιογράφο Χανίφ Μπεν Μπερκάν, ο οποίος έχει εργαστεί στην Equipe και στο footmercato και τον παρομοίασε με τον Ζιντάν! Ανέβασε φωτογραφία του σπουδαίου παλαίμαχου Γάλλου άσου κι έγραψε: «Ο Ουναϊ σε κάθε ματς με το Μαρόκο»!

Στην πατρίδα του, μάλιστα, τον αποθεώνουν και μετά το 2-0, σε λογαριασμό που αφορά τους διεθνείς Μαροκινούς, χαρακτηρίζεται το καλύτερο «οκτάρι» στην ιστορία της εθνικής.