Ο Παλάσιος φώναξε στον Τερίμ «παρών» για την Τούμπα!

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Ο Παλάσιος φώναξε στον Τερίμ «παρών» για την Τούμπα!

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:33 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος επανέρχεται νωρίτερα του αναμενομένου και συγκεντρώνει πιθανότητες να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Η ευχάριστη έκπληξη της Παρασκευής στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ήταν ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. O Αργεντινός εξτρέμ του Παναθηναϊκού προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στις περισσότερες ασκήσεις, εκτός από το παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, προκειμένου να μην πιεστεί.

Ο Τούκου τραυματίστηκε πριν την Πρωτοχρονιά και μετράει αντίστροφα για την επάνοδο του στη δράση. Ο Παλάσιος έχει εξαιρετικό μυϊκό σύστημα και είναι από τους αθλητές, οι οποίοι μπορούν να ξεπεράσουν πιο σύντομα μία θλάση, συγκριτικά με άλλους.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ο Παλάσιος θα ενσωματωνόταν στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού την επόμενη εβδομάδα. Για να προλάβει το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, ο Παλάσιος έδειξε έτοιμος να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο 31χρονος επιθετικός θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του ΠΑΟΚ, καθώς και στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο την Τετάρτη 31/1. Κάτι που επισήμανε και στον Τερίμ στη συνομιλία τους.

Στην Αθήνα τα νεότερα για τον τραυματισμό του Ναν
EUROLEAGUE

00:07 - 26.01.2024

Στην Αθήνα τα νεότερα για τον τραυματισμό του Ναν

Ο Κέντρικ Ναν αποχώρησε με πρόβλημα στον δεξιό αγκώνα από το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρ' ότι δεν φαίνεται σε πρώτη φάση για κάτι σοβαρό, θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Τερίμ δεν δούλεψε με τον Παλάσιος, επειδή ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε αμέσως μόλις ο Τούρκος προπονητής ανέλαβε τα καθήκοντα του στο Κορωπί. Οπότε, θα είναι ένας αστάθμητος παράγοντας τον ίδιο και την τακτική του.

Παρόντες στην Τούμπα θα είναι οι Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Άνταμ Τσέριν, οι οποίοι πήραν μέρος σε όλο το πρόγραμμα. Αντιθέτως, ο Χουάνκαρ δεν θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα και θα επανέρθει στο ματς με τον Ολυμπιακό.