Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:04 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 13.08.2024

Ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει άμεση ανάμειξη στις μεταγραφικές υποθέσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Μετά από μία ύφεση μερικών ημερών, τα μεταγραφικά σενάρια για τον Φώτη Ιωαννίδη πύκνωσαν το Σαββατοκύριακο. Αφενός το «όχι» του Παναθηναϊκού στην προσφορά της Λάτσιο, αφετέρου η πρόταση των 27 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να κατέθεσε η Λέστερ για τον διεθνή επιθετικό, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Από το Τριφύλλι επιμένουν με απ' ευθείας «διαρροές», είτε με απαντήσεις στα δημοσιογραφικά ερωτήματα, πως ο Ιωαννίδης δεν παραχωρείται. Από την πλευρά του 24χρονου στράικερ δεν έχει προκύψει κάποια τοποθέτηση αναφορικά με τις φήμες και τις σκέψεις του παίκτη.

«A Bola» για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ βάζει μπρος το Plan B για επιθετικό, δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:17 - 12.08.2024

«A Bola» για Ιωαννίδη: «Η Σπόρτινγκ βάζει μπρος το Plan B για επιθετικό, δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ»

Η κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα, «A Bola» κάνει νέα αναφορά στον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά της Λέστερ.

Το οξύμωρο είναι πως οι εκπρόσωποι του Φώτη Ιωαννίδη, του αρχηγού του Παναθηναϊκού, είναι δύο παλαίμαχοι συνδεδεμένοι με τον αιώνιο αντίπαλο! Πρόκειται για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Ανδρέα Νινιάδη, οι οποίοι διακρίθηκαν επαγγελματικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο πρώτος λόγος ανήκει στον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του μανατζερικού γραφείου. Ο Νινιάδης είναι συνεργάτης του Σέρβου, όμως συχνά ταξιδεύει στο εξωτερικό και έχει εμπλακεί σε συζητήσεις για τον Ιωαννίδη. Μάλιστα, όταν στις 20 Ιουλίου τα ιταλικά ΜΜΕ έγραψαν πως ο ατζέντης του 24χρονου άσου βρέθηκε στη Μπολόνια και συναντήθηκε με τους «ροσομπλού», αυτός ήταν ο Νινιάδης.

Βέβαια, τότε το ταξίδι του Νινιάδη αφορούσε άλλον πελάτη του γραφείο, αλλά επί την ευκαιρία, οι Ιταλοί παράγοντες ρώτησαν για τον Ιωαννίδη. Ανεξαρτήτως του πως μεταφέρθει από τον ιταλικό Τύπο, ως μία συνάντηση αποκλειστικά για τη μεταγραφή του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Η γνωριμία του Ιωαννίδη με τον Τζόρτζεβιτς, προέρχεται από τον πατέρα του, Βασίλη. Ο οποίος έπαιξε ως αμυντικός και αγωνίστηκε μαζί με τον Σέρβο στον Ολυμπιακό και έκτοτε διατήρησαν φιλική σχέση. Για αυτό, ο Τζόρτζεβιτς εκπροσωπεί τον Ιωαννίδη από την αρχή της καριέρας του.

Τι ισχύει με τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού σε πρόκριση, αποκλεισμό και αποχωρήσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:00 - 12.08.2024

Τι ισχύει με τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού σε πρόκριση, αποκλεισμό και αποχωρήσεις

Το Sportal εξηγεί πως θα επηρεαστεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού από την έκβαση των ευρωπαϊκών προκριματικών, καθώς και από πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Αναμφίβολα, το γραφείο του Τζόρτζεβιτς λειτουργεί πως το συμφέρον του Ιωαννίδη και το δικό του. Για αυτό έχει ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του στο εξωτερικό και έχει φέρει πάρα πολύ μεγάλες προτάσεις στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, για την πώληση του Ιωαννίδη. Από μία σειρά ισχυρών ξένων ομάδων, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λάτσιο, Λέστερ, Μπολόνια και Ίπσουιτς.

Παράλληλα, είναι γεγονός πως στο Τριφύλλι έχουν ενοχληθεί με τη σπουδή του βετεράνου «ερυθρόλεκου» για την πώληση του Ιωαννίδη. Επειδή οι «πράσινοι» έχουν καταστήσει σαφές ότι ο διεθνής επιθετικός δεν πωλείται το φετινό καλοκαίρι και αντιθέτως, θα ήθελαν να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του. Προς το παρόν, αυτό το σήριαλ συνεχίζεται...