Ο Σάντσες που φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό έβγαλε 90λεπτο στην άνετη νίκη της εθνικής Χιλής (vid)

Ο Σάντσες που φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό έβγαλε 90λεπτο στην άνετη νίκη της εθνικής Χιλής (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 09:03 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 12.06.2024

Ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού ήταν βασικός με την εθνική Χιλής στο νικηφόρο φιλικό με 3-0 επί της Παραγουάης.

Ο Αλέξις Σάντσες είναι ένας σπουδαίος εξτρέμ. Ο Ιταλός ρεπόρτερ Ματέο Μορέτο, ανέφερε χθες ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωσή του και τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί.

Τα τελευταία χρόνια η πορεία του είναι πτωτική, αλλά αγωνιζόταν στο υψηλότερο επίπεδο. Έπαιξε σε Μαρσέιγ και Ιντερ. Δεν είναι και το πιο απλό να είσαι μέλος, έστω κι αναπληρωματικό, της πρωταθλήτριας Ιταλίας και να παίζεις στο Champions League.

Ο 35χρονος (19/12/88) Χιλιανός εξτρέμ αναζητεί την επόμενη ομάδα του, αλλά έως τότε είναι αναντικατάστατο στέλεχος της εθνικής Χιλής.

Με το «10» στη φανέλα ήταν βασικός κι έπαιξε και στα 90 λεπτά στη φιλική αναμέτρηση με την Παραγουάη, που έγινε στο Σαντιάγο. Ο Σάντσες δεν σκόραρε, ούτε κατέγραψε ασίστ, ωστόσο, είχε καλή παρουσία σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Χιλής στην άνετη νίκη με 3-0 της εθνικής του ομάδας. Ένα ματς που ήταν ουσιαστικά και η πρόβα τζενεράλε για το επερχόμενο Κόπα Αμέρικα.

Ο Σάντσες είναι θρύλος στη χώρα του. Μετράει 162 αγώνες με την εθνική Χιλής κι έχει 51 γκολ. Στο Μιλάνο τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 33 αγώνες, με 4 γκολ και 5 ασίστ. Στο πρωτάθλημα ήταν οι 23 εμφανίσεις, αλλά ως αλλαγή, όπου συνολικά κατέγραψε 750 λεπτά.

Το θέμα είναι ότι το Κόπα Αμέρικα, αν θελήσει ο Παναθηναϊκός να κάνει πρόταση και να την εξετάσει ο Χιλιανός, αποτελεί πρόβλημα. Ο έμπειρος παίκτης θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα μέχρι τέλος Ιουνίου και στη συνέχεια θα χρειαστεί ξεκούραση. Το «τριφύλλι», ωστόσο, έχει υποχρεώσεις για το Europa League τον Ιούλιο και δεν είναι απλό να προετοιμάσει ο Ντιέγκο Αλόνσο την ομάδα με παίκτες που θα τους έχει λίγες μέρες στη διάθεσή του

Ο Παναθηναϊκός τα «σκάει» για αριστερό εξτρέμ - Τι ισχύει με Αλέξις Σάντσες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:14 - 11.06.2024

Ο Παναθηναϊκός τα «σκάει» για αριστερό εξτρέμ - Τι ισχύει με Αλέξις Σάντσες

Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει αδρά για να αντικαταστήσει τον Μπερνάρ με έναν ισάξιο ποδοσφαιριστή. Ιταλικό μεταγραφικό σενάριο για τον Αλέξις Σάντσες της Ίντερ, ενώ οι «πράσινοι» έχουν ενοχληθεί με τους χειρισμούς του ατζέντη του Τσέριν και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Δείτε τα highlights από τη νίκη της Χιλής με τον Σάντσες βασικό