Ο Σάρι δεν θα το «τραβήξει» άλλο, η εξήγηση για το «όχι» του Ντι Μάρτζιο

Μαουρίτσιο Σάρι

i

©Photo by Emilio Andreoli/Getty Images/Ideal Images

Ο Σάρι δεν θα το «τραβήξει» άλλο, η εξήγηση για το «όχι» του Ντι Μάρτζιο

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:47 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 05.06.2024

Ο Μαουρίσιο Σάρι θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια που είχε θέσει εξαρχής στον Γιάννη Αλαφούζο και θα απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού σήμερα. Γιατί ο Ντι Μάρτζιο βιάστηκε να... αποκαλύψει το «όχι».

Ο Μαουρίσιο Σάρι δεν έδωσε χτες την πολυπόθητη απάντηση του και μετέθεσε για σήμερα (5/6) τις οριστικές εξελίξεις στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Παρότι όπως διαβάσατε την Τρίτη στο Sportal, εξαρχής στην επικοινωνία με τον Αλαφούζο είχε ορίσει ως καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη.

Πάντως, είναι γεγονός πως το ζήτημα έχει φτάσει πια στο... μη παρέκει. Γιατί ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να περιμένει περισσότερο τον Ιταλό προπονητή, παρότι είναι μία περίπτωση με μοναδικά χαρακτηριστικά στην αγορά. Ούτε υπάρχει άλλος με το το προφίλ του Σάρι.

Οι «πράσινοι» θα αρχίσουν προετοιμασία ανάμεσα στις 16 με 18 Ιουνίου και θα αναχωρήσουν για την Αυστρία μεταξύ 21 και 22 Ιουνίου. Είναι λεπτομέρειες που θα καθοριστούν από τον νέο προπονητή και για αυτό πλέον επείγει η πρόσληψη του.

Ο ίδιος ο Σάρι είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, έχει κολακευτεί από την προσέγγιση του Γιάννη Αλαφούζου και δεν θέλει να τον δυσκολέψει περισσότερο. Οπότε, ο 65χρονος allenatore θα δώσει την απάντηση του εντός της ημέρας.

Σε ότι αφορά το «όχι» του Σάρι που αποκάλυψε την Τρίτη ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και εν τέλει, διαψεύστηκε από τον συνάδελφο και συμπατριώτη του, Αλφρέντο Πέντουλα, αλλά και από το περιβάλλον του Αλαφούζου, φαίνεται πως προέρχεται από τρίτα πρόσωπα και στηρίχτηκε στους δισταγμούς του πρώην προπονητή των Νάπολι, Λάτσιο και Γιουβέντους.

Ο Σάρι είχε και χτες επικοινωνία με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, είχε και ένα διαδικτυακό μίτινγκ με τους συνεργάτες του για να αξιολογήσουν την κατάσταση και σήμερα θα γνωστοποιήσει την απόφαση του. Πάντως, ήδη από το Τριφύλλι έχουν θέσει σε εφαρμογή το Plan B, έχοντας ανοιχτούς διαύλους με εναλλακτικές λύσεις.