«Ο Σβαρτς περιμένει την παραμονή του Μόργκαν που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό»

«Ο Σβαρτς περιμένει την παραμονή του Μόργκαν που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 09:19 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 06.09.2024

Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να συνδέουν το Τριφύλλι με τον Λιούις Μόργκαν. Δημοσιογράφος από τη Νέα Υόρκη έκανε ανάρτηση στο Χ, αναφορικά με το τι περιμένει ο προπονητής του Σκωτσέζου Σάντρο Σβαρτς.

Ο επιθετικός της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς απασχολεί τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με ρεπορτάζ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα οποία στηρίζονται στην κοινή πορεία του Μόργκαν με τον Ντιέγκο Αλόνσο στην Ίντερ Μαϊάμι.

Στα δημοσιεύματα για τον Λιούις Μόργκαν φαίνεται ότι ο 28χρονος πολυσύνθετος επιθετικός αναζητά κάτι νέο στην καριέρα του, το οποίο συνδέεται με την επιστροφή στην Ευρώπη. Φέτος κάνει απίθανη χρονιά με 25 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, 12 γκολ και 3 ασίστ με το κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Κόντρα σε όλα αυτά, πάντως, ο δημοσιογράφος από τη Νέα Υόρκη, Τζο Παντόρνο, αναφέρει μία διαφορετική πτυχή της υπόθεσης, που, έως τώρα, δεν είχε ακουστεί. Ο Γερμανός τεχνικός της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς περιμένει να ολοκληρώσει τη σεζόν ο Μόργκαν, αλλά και να αρχίσει την επόμενη με την ομάδα της MLS.

O Σάντρο Σβαρτς, δηλαδή, φαίνεται να είναι σίγουρος για την παραμονή του Σκωτσέζου, τουλάχιστον, έως τις αρχές του 2025. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του παίκτη που φαίνεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται τον επόμενο χρόνο, με τη Νέα Υόρκη να έχει την οψιόν επέκτασης για μία σεζόν ακόμα έως το 2026.