Στην αποστολή για τη ρεβάνς με την Μπότεφ ο Τετέ - Εκτός Βιλένα και Σένκεφελντ

Στην αποστολή για τη ρεβάνς με την Μπότεφ ο Τετέ - Εκτός Βιλένα και Σένκεφελντ

Γιώργος Σακελλαρίου 21:57 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 30.07.2024

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Τετέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Ντιέγκο Αλόνσο για την ρεβάνς με την Μπότεφ. Αποκλείστηκαν λόγω ίωσης Σένκεφελντ και Βιλένα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε στην Αθήνα την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Μπότεφ στην Φιλιππούπολη, το βράδυ της Πέμπτης.

Η τελευταία προπόνηση για τον αγώνα με την βουλγαρική ομάδα, θα γίνει στην έδρα της και φυσικά το τριφύλλι θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τη νίκη του με 2-1 στο ΟΑΚΑ και να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι μία ακόμα λύση. Ο Τετέ, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος ήταν και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, δηλώθηκε στη λίστα αντί του Αϊτόρ και κλήθηκε στην αποστολή. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να χρησιμοποιηθεί ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα.

Εκτός αντίθετα, έμειναν οι Σένκεφελντ, Βιλένα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, όπως φυσικά και ο Ρούμπεν Πέρεθ, που δεν δηλώθηκε μαζί με τον Αϊτόρ στη λίστα, αλλά και ο ανέτοιμος Ιωαννίδης. Φυσικά εκτός είναι και οι επίσης ανέτοιμοι Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Παναθηναϊκός και η αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές: «Με απογευματινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας επαναληπτικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ (01/08, 21:00).

Το πρόγραμμα είχε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Βιλένα – Σένκεφελντ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή. Η αποστολή αποτελείται από τους:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Κάτρη, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτα, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Γερεμέγεφ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί αύριο το πρωί με προορισμό την Βουλγαρία για την αναμέτρηση με την Μπότεφ Πλόβντιβ».

Βασικοί Ίνγκασον και Μαξίμοβιτς

Όπως γίνεται αντιληπτό και αναφέραμε και χθες, ο Αλόνσο θα έχει σίγουρα δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Ίνγκασον θα πάρει τη θέση του Σένκεφελντ και θα παίξει δεξί στόπερ με τον Γεντβάι παρτενέρ.

Ο Μαξίμοβιτς, ο οποίος έπαιξε στο πρώτο ματς αλλαγή και είχε συμμετοχή και σε δύο φιλικά προετοιμασίας, είναι φαβορί για να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Αράο, αντί του Τσέριν, ο οποίος λόγω Euro μπήκε πιο αργά με την ομάδα κι ακόμα δεν έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αλόνσο.

Σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας ο Μλαντένοβιτς λογικά θα είναι βασικός και δεξιά θα παίξει ο Βαγιαννίδης. Αν επιλεγεί ο Κώτσιρας, έχει πιο πολλές πιθανότητες να παίξει αριστερά. Στην κορυφή θα είναι ο Γερεμέγεφ με τον Μπακασέτα πιο πίσω και τους Τζούριτσιτς, Μαντσίνι στα άκρα. Στο τέρμα θα είναι ο Ντραγκόβσκι κι όπως τονίσαμε σίγουροι είναι οι Αράο και Γεντβάι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!