Κερκέζ: «Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και 120 λεπτά»

Κερκέζ: «Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και 120 λεπτά»

Sportal newsroom 18:20 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 31.07.2024

Ο τεχνικός της Μπότεφ Πλόβντιβ Ντούσαν Κερκέζ μίλησε για την αυριανή ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Στην Μπότεφ Πλόβντιβ αναγνωρίζουν την ποιότητα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την πρόκριση.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Μπότεφ Πλόβντιβ Ντούσαν Κέρκεζ. Στη συνέντευξη Τύπου ο Κερκέζ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικούς παίκτες, ωστόσο, στην ομάδα του είναι έτοιμοι για μάχη. Αναφέρθηκε επίσης στο περιστατικό, όπου άγνωστος πέταξε ντομάτα σε σύντροφο ποδοσφαιριστή της Μπότεφ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς “αριστοκρατικούς” παίκτες. Αυτή είναι μια ομάδα με πλούσια ιστορία. Έχουν πολλή ποιότητα και από ό,τι ακούω θα φέρουν πιο ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα. Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό. Έχουν παίκτες που μπορούν να αποφασίσουν το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Δεν πρέπει απαραίτητα να ψάχνουμε γκολ από το πρώτο λεπτό.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε ό,τι έγινε στο ντέρμπι με την Λοκομοτίβ, γιατί έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είμαστε πολύ πιο ήρεμοι τώρα. Ήμουν συναισθηματικός, αλλά η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό για μένα. Θα προστατεύω πάντα την οικογένειά μου και αυτοί οι παίκτες είναι οι πιο σημαντικοί για μένα και πάντα θα τους προστατεύω με κάθε κόστος.

Επιτέλους είπα κάτι. Στα Βαλκάνια δεν είναι όλοι έτσι, όπως είπα, αλλά υπάρχουν κάποιοι που επιτίθενται στις γυναίκες. Αυτό με θυμώνει πολύ. Τα είπα όλα αυτά για να προστατέψω τον παίκτη μου. Γνωρίζω την ευθύνη μου ως δημόσιο πρόσωπο. Πρέπει να σκεφτείς ότι και εσύ μπορείς να φτάσεις στην άλλη πλευρά. Μπορεί να συμβεί και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τώρα ήταν μια ντομάτα, αλλά θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο και πιο σοβαρό. Φέρω την ευθύνη μου. Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Για να βγάλεις νοκ άουτ μια ομάδα σαν κι αυτούς, πρέπει να είσαι στο κορυφαίο επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 120 λεπτά αν χρειαστεί.

Το ιδανικό σενάριο για εμάς είναι να πετύχουμε δύο γκολ και να μην δεχθούμε ένα. Ελπίζω ο αγώνας να είναι καλός για τους φιλάθλους. Όλοι στη Βουλγαρία μιλούν για τον Μπότεφ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να έχουμε τα πόδια μας γερά στο έδαφος. Θέλουμε ο Παναθηναϊκός να νιώθει καλά για εμάς και να μιλάει καλά για εμάς. Μια μάχη τους περιμένει στο γήπεδο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!