Ο Βαγιαννίδης αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Άγιαξ

Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Intime

Ο Βαγιαννίδης αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Άγιαξ

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:05 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 06.08.2024

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη και οι πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ την Πέμπτη, μειώθηκαν αισθητά.

Με μία σοβαρή απουσία καταστρώνει τα πλάνα του ο Ντιέγκο Αλόνσο, για την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, την Πέμπτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Γιατί ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να αγωνιστεί στο ματς του «Σπύρος Λούης».

Ο νεαρός δεξιός μπακ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη. Γεγονός που μειώνει αισθητά τις πιθανότητες του να τεθεί στη διάθεση του Αλόνσο σε περίπου 48 ώρες στο ΟΑΚΑ.

«Όταν άκουσα Παναθηναϊκό, σκέφτηκα τίτλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:12 - 06.08.2024

«Όταν άκουσα Παναθηναϊκό, σκέφτηκα τίτλους»

Ο Φίλιπ Μαξ αποκάλυψε την πρώτη σκέψη του, μόλις πληροφορήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού. Τι δήλωσε ο Γερμανός αριστερός μπακ για την ετοιμότητα του και ποιο μήνυμα έστειλε στους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Επίσης, στο ιατρικό δελτίο παραμένει και ο Γιώργος Νίκας, όμως εκείνος δεν συμπεριλαμβάνεται στην ευρωπαϊκή λίστα και ούτως ή άλλως, δεν θα έπαιζε με τον Παναθηναϊκό εναντίον του Άγιαξ. 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη στο «Γ. Καλαφάτης» συνέχισε ο Παναθηναϊκός ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ (08/08, 21:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Βαγιαννίδης και Γιώργος Νίκας λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα».