Ο Παναθηναϊκός δεν θα καρπωθεί όλο το ποσό αν πουλήσει τον Βαγιαννίδη, αφού έχει σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης η Ίντερ

Ο Παναθηναϊκός δεν θα καρπωθεί όλο το ποσό αν πουλήσει τον Βαγιαννίδη, αφού έχει σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης η Ίντερ

Γιώργος Σακελλαρίου 17:30 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 22.07.2024

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μποταφόγκο για τον Βαγιαννίδη και δικαιούται χρήματα και η Ιντερ, αφού έχει ποσοστό μεταπώλησης 35%.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι στις προτεραιότητες της Μποταφόγκο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι, που ανέφεραν ότι ο 23χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού είναι επιλογή του τεχνικού Αρτούρ Ζόρζε. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον παίκτη στις περσινές αναμετρήσεις των προκριματικών του Champions League με την Μπράγκα και φέρεται να εντυπωσιάστηκε.

Στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ τονίζεται ακόμα ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να κοστίζει 6-6,5 εκατ. ευρώ στην Μποταφόγκο. Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, δεν θα καρπωθεί όλο το ποσό. Κι αυτό, διότι όταν επανέφερε τον παίκτη στην Ελλάδα από την Ιντερ, η ιταλική ομάδα φρόντισε να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες είναι 35%, οπότε με 6,5 εκατ. ευρώ, οι «νερατζούρι» θα εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ.

Η πρωτοπόρος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, η οποία εδρεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σε κάθε περίπτωση δείχνει να έχει δελεάσει την πλευρά του Βαγιαννίδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το τριφύλλι έως το 2025 με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ενώ ο ίδιος να σημειώσουμε ότι έχει κάνει συζητήσεις για επέκταση με αύξηση αποδοχών, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει εξέλιξη.

Να θυμίσουμε το δημοσίευμα της Globo για τον Βαγιαννίδη: «Η Μποταφόγκο έχει στόχο να ενισχύσει τη δεξιά πλευρά με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αμυντικό που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Οι συζητήσεις προχωρούν και υπάρχει αισιοδοξία για τηνσυμφωνία.

Το όνομα προτάθηκε από τον τεχνικό Αρτούρ Ζόρζε. Την περασμένη σεζόν η Μπράγκα, η ομάδα που ηγείται ο προπονητής, αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League και του άρεσε το στυλ του δεξιού μπακ.

Ευκαιρία ή... όνειρο; Απίστευτη απόδοση για είσοδο του Παναθηναϊκού στους ομίλους
BET

17:01 - 22.07.2024

Ευκαιρία ή... όνειρο; Απίστευτη απόδοση για είσοδο του Παναθηναϊκού στους ομίλους

Το επόμενο βήμα για τις ομάδες μας στα προκριματικά του Champions, του Europa και του Conference League, έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας 22/7, μετά την κλήρωση που φανέρωσε ποια θα είναι τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν (στους 3ους προκριματικούς) οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους μας στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον γύρω από το στοίχημα είναι άμεσο.

Το όνομα εγκρίθηκε από τη διοίκηση του SAF και οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται από την περασμένη εβδομάδα. Η θέση του δεξιού μπακ είναι μία από τις προτεραιότητες, ο Σουάρες είναι βασικός, αλλά στα 36 χρόνια, ενώ ο Ματέο Πόντε εξακολουθεί να θεωρείται πολλά υποσχόμενος, αλλά όχι ακόμη έτοιμος. Ο Έλληνας έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για τις συζητήσεις, αλλά η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να λείπει».