«Σειρήνες» για Βαγιαννίδη από την Βραζιλία – Τον θέλει ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα στην πρωτοπόρο Μποταφόγκο!

«Σειρήνες» για Βαγιαννίδη από την Βραζιλία – Τον θέλει ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα στην πρωτοπόρο Μποταφόγκο!

Γιώργος Σακελλαρίου 21:13 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 20.07.2024

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η Μποταφόγκο διαπραγματεύεται με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Τον πρότεινε ο Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος τον ξεχώρισε από τις περσινές αναμετρήσεις με την Μπράγκα.

Νέο σενάριο από το εξωτερικό για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος στις 12 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 23 του χρόνια, σύμφωνα με το δίκτυο Globo στη Βραζιλία, είναι στην λίστα της Μποταφόγκο! Το πρωί του Σαββάτου, να θυμίσουμε ότι οι Πορτογάλοι έγραψαν για ενδιαφέρον της Μπενφίκα.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, η οποία εδρεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο κι έχει τεχνικό τον Πορτογάλο Αρτούρ Ζόρζε, φέρεται να διαπραγματεύται με τον Βαγιαννίδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το τριφύλλι έως το 2025 και έχει κάνει συζητήσεις για επέκταση με αύξηση αποδοχών, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει εξέλιξη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Η Μποταφόγκο έχει στόχο να ενισχύσει τη δεξιά πλευρά με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αμυντικό που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Οι συζητήσεις προχωρούν και υπάρχει αισιοδοξία για τηνσυμφωνία.

Το όνομα προτάθηκε από τον τεχνικό Αρτούρ Ζόρζε. Την περασμένη σεζόν η Μπράγκα, η ομάδα που ηγείται ο προπονητής, αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League και του άρεσε το στυλ του δεξιού μπακ.

«Ο Βαγιαννίδης ενδιαφέρει την Μπενφίκα - Το ποσό που θέλει ο Παναθηναϊκός για να τον παραχωρήσει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:52 - 20.07.2024

«Ο Βαγιαννίδης ενδιαφέρει την Μπενφίκα - Το ποσό που θέλει ο Παναθηναϊκός για να τον παραχωρήσει»

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα, η οποία ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Το όνομα εγκρίθηκε από τη διοίκηση του SAF και οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται από την περασμένη εβδομάδα. Η θέση του δεξιού μπακ είναι μία από τις προτεραιότητες, ο Σουάρες είναι βασικός, αλλά στα 36 χρόνια, ενώ ο Ματέο Πόντε εξακολουθεί να θεωρείται πολλά υποσχόμενος, αλλά όχι ακόμη έτοιμος. Ο Έλληνας έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για τις συζητήσεις, αλλά η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να λείπει».