Ο Βαγιαννίδης προλαβαίνει το ταξίδι στο Άμστερνταμ

Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Intime

Ο Βαγιαννίδης προλαβαίνει το ταξίδι στο Άμστερνταμ

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:25 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 09.08.2024

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης προπονήθηκε την Παρασκευή και έχει μεγάλες πιθανότητες να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Άγιαξ.

Τις ελπίδες του για να προλάβει τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αναπτέρωσε ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο διεθνής δεξιός μπακ ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής και δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο Βαγιαννίδης θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε όλο το πρόγραμμα μέχρι τη Δευτέρα και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο. Γιατί ο 24χρονος αμυντικός έχει ήδη χάσει μία εβδομάδα από το πρόγραμμα του Ουρουγουανού προπονητή.

Στον αντίποδα, ο Αλόνσο δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα. Οι βασικοί εναντίον του Άγιαξ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η κόπωση ήταν μεγάλη στους «πράσινους», αφού το ματς της Πέμπτης είχε μεγάλη ένταση και πολύ τρέξιμο.

«Ο Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άγιαξ, προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση ενώ συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Επιπρόσθετα, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Γιώργος Βαγιαννίδης» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Παρασκευής  (9/8).