Οι 40.000 προσκλήσεις του Παναθηναϊκού για το ματς με την Τσέλσι – Ξεκίνησε η διάθεση
i

©intime

Οι 40.000 προσκλήσεις του Παναθηναϊκού για το ματς με την Τσέλσι – Ξεκίνησε η διάθεση

Γιώργος Σακελλαρίου 20:38 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 07.10.2024

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τις 40.000 προσκλήσεις που θα δοθούν στο ματς με την Τσέλσι.

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν οι 40.000 προσκλήσεις για το σπουδαίο ματς με την Τσέλσι για το Conference League.

Η ΠΑΕ, όπως ήταν γνωστό, είχε τονίσει ότι με την αγορά εισιτηρίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο κάθε οπαδός θα είχε δικαίωμα πρόσκλησης για τον αγώνα με τους Λονδρέζους, μέχρι την εξάντληση 40.000 θέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη διάθεση των προσκλήσεων:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναγνωρίζοντας την αξία της στήριξής σας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση του Conference League Παναθηναϊκός – Chelsea (24/10) με ένα δωρεάν εισιτήριο.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα λάβουν σήμερα από μία πρόσκληση στο email του λογαριασμού που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά. Η πρόσκληση αυτή θα αντιστοιχεί στη θύρα που έγινε η αγορά, ή σε θύρα αντίστοιχης θέασης.

Η... απάντηση ενός μεγάλου διαιτητή για το χέρι του Ρέτσου στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκτός της επαφής, υπάρχει...»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:57 - 07.10.2024

Η... απάντηση ενός μεγάλου διαιτητή για το χέρι του Ρέτσου στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκτός της επαφής, υπάρχει...»

Αρκετή «σκόνη» έχει σηκώσει το χέρι του Ρέτσου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την Κυριακή (6/10). Στην εν λόγω φάση, λοιπόν, εκτός της επαφής τίθεται και το ζήτημα της κοντινής απόστασης και ο Χάουαρντ Γουέμπ έδωσε την απάντησή του για το τι ισχύει.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μπορούν να εξαργυρώσουν τον κωδικό του εισιτηρίου τους από το Gov Wallet με μία πρόσκληση σε θύρα της ίδιας περιοχής με το εισιτήριο που αγόρασαν.

Οι VIP κάτοχοι και οι κάτοχοι διαρκείας ή μεμονωμένων εισιτηρίων στη Θύρα 29 θα λάβουν ή θα έχουν δικαίωμα εξαργύρωσης σε άλλη premium θύρα, λόγω των υποχρεώσεων της UEFA.

«Πόναγε το βράδυ»; Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη (vid)
SPORT+

15:28 - 07.10.2024

«Πόναγε το βράδυ»; Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη (vid)

Ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τις ανάγκες της Stoiximan Super League οδήγησε στη δημόσια τοποθέτηση της συντρόφου του, Ελένης Βουλγαράκη στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Οι προσκλήσεις, τόσο των κατόχων διαρκείας όσο και των μεμονωμένων φιλάθλων, θα πρέπει να ταυτοποιηθουν μέχρι την Πέμπτη 10/10. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ακυρωθούν και οι θέσεις θα επιστραφούν στη διαθεσιμότητα για τον αγώνα.

Η καμπάνια για τον αγώνα με την Chelsea αφορά διαθεσιμότητα 40.000 θέσεων και θα διαρκέσει μόνο 24 ώρες, από τις 2 μμ της Τρίτης 08/10 έως τις 2μμ της Τετάρτης 09/10, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Εξασφάλισε τη θέση σου!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ».