Ουνάχι: «Το παραδέχομαι δεν δούλεψα αρκετά, χρειαζόμουν έναν σύλλογο να με βοηθήσει να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο»
i

©intime

Ουνάχι: «Το παραδέχομαι δεν δούλεψα αρκετά, χρειαζόμουν έναν σύλλογο να με βοηθήσει να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο»

Sportal newsroom 16:56 - 08.09.2024

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουνάχι, μίλησε στη Marca και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη δύσκολη περίοδό του στη Μαρσέιγ, αλλά και το γεγονός ότι ήθελε μία ομάδα που θα τον βοηθούσε.

Ο Αζεντίν Ουνάχι εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παίκτης του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να τον κλείνουν με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν. Η μεταγραφή του Μαροκινού λοιπόν κίνησε το ενδιαφέρον της Marca, η οποία έκανε μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν του ποδοσφαιριστή.

Κατά κύριο λόγο το ισπανικό Μέσο βασίστηκε στην παρουσία του 24χρονου στο Μουντιάλ του Κατάρ. Όπου εκεί ο Λουίς Ενρίκε τον αποθέωσε μετά το παιχνίδι του Μαρόκου με την Ισπανία για τους «16» του τουρνουά.

Ωστόσο πιο μετά ο παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη Μαρσέιγ, τον τραυματισμό του και τη διαχείρισή του. Αλλά παραδέχτηκε κιόλας πως δεν δούλεψε αρκετά. Τόνισε δε ότι αναζήτησε μια ομάδα που θα τον κάνει να επικεντρωθεί ξανά στο ποδόσφαιρο.

«Η αγορά ήταν πολύ περίπλοκη για μένα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή η κατάσταση με έκανε να ωριμάσω. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη όπως πριν. Είμαι ένας παίκτης που δουλεύω με την καρδιά μου. Πρέπει να νιώσω ότι με αγαπούν.

Η περασμένη σεζόν ήταν περίπλοκη για μένα: Είχα έναν τραυματισμό και κάποια προσωπικά προβλήματα εκτός ποδοσφαίρου που με επηρέασαν . Δεν δούλεψα αρκετά και το δέχομαι. Τώρα Έχω μια νέα νοοτροπία και χρειαζόμουν έναν σύλλογο που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!