Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί συντηρούν το θέμα Κορέα, αλλά...

Ο Χοακίν Κορέα

Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί συντηρούν το θέμα Κορέα, αλλά...

Λάμπρος Γκαραγκάνης 17:05 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 05.09.2024

Τα ιταλικά δημοσιεύματα συνεχίζουν να συνδέουν τους Πράσινους και τον Χοακίν Κορέα, ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, το Τριφύλλι δεν κοιτάζει, πλέον, ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ.

Η προθεσμία δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια του Conference League υπήρξε σημείο αναφοράς για τον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται για μία δυάδα αγώνων, όπως στα προκριματικά. Είναι μία σειρά έξι ματς, από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, που κάθε ποδοσφαιριστής, κάθε μονάδα, παίζει τεράστιο ρόλο στη διαχείριση του προπονητή.

Όπως έχει αναλύσει το Sportal.gr, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει και μία σειρά μεγάλων συμβολαίων που ανήκουν σε παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Αυτή είναι η μεγάλη προτεραιότητα του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου. Σίγουρα, με τις μεταγραφές να κλείνουν στις 11/9 και την αγορά των ελεύθερων να είναι ανοικτή έως το τέλος του μήνα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πάντως, με τον Αντράζ Σπόραρ στην 23άδα για την Ευρώπη και δίχως να έχει φέρει επίσημη πρόταση, είναι, τουλάχιστον, ουτοπικό να γίνεται λόγος για προσθήκη φορ.

Οι Ιταλοί συντηρούν την περίπτωση του Χοακίν Κορέα. Νέο "χτύπημα", αυτό του Sportmediaset. Αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του (συνδέεται ο Αργεντινός επιθετικός και με ομάδα από την Τουρκία). Τονίζoνται το κασέ του (3 εκατ. ετησίως) και το πότε ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα. Η σύνδεση του Κορέα, νωρίτερα το καλοκαίρι, με την ΑΕΚ έδειξε ότι ο Λατίνος επιθετικός δεν πετάει τη σκούφια του να έρθει στην Ελλάδα. Συντηρείται μία ομάδα γύρω από το όνομά του, με ζητούμενο για τον ίδιο να είναι η παραμονή στην Ιταλία. Η Κόμο, που τον ήθελε, πρόταση δεν έκανε...

Σε άλλο δημοσίευμα, πάλι του Sportmediaset, αναφέρεται ότι Ίντερ και Παναθηναϊκός βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία για τον παίκτη, αλλά, λόγω του μικρού χρονικού περιθωρίου που είχε η ελληνική ομάδα να τον δηλώσει στην UEFA η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Δεν αποκλείουν τίποτα οι Ιταλοί, για τις επόμενες ημέρες, αναφέροντας και ενδιαφέρον ομάδας από την Τουρκία για τον Χοακίν Κορέα.

23:36 - 25.08.2024

Τα highlights από τη νίκη - θρίλερ του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον Σπόραρ

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0.

Ο Παναθηναϊκός έχει "παγώσει" κάθε ενέργεια για απόκτηση φορ και οι πληροφορίες που δημοσιεύονται από την Ιταλία στηρίζονται, σε κάποιες περιπτώσεις, σε ελληνικά ρεπορτάζ. Επόμένως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, μπαίνει ένα μεγάλο "αλλά" μετά τη σύνδεση του Τριφυλλιού με τον 30χρονο. Δεν πρόκειται, άλλωστε, για μία περίπτωση που θα μπορούσε να προχωρήσει με τον Σπόραρ στο ρόστερ. Και για αγωνιστικούς και για οικονομικούς λόγους, το status του Σλοβένου καθορίζει την έλευση ή όχι αντικαταστάτη.