Το «πάρτι» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού (gallery)
i

© Intime

Το «πάρτι» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού (gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:10 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 30.08.2024

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Αλόνσο πανηγύρισαν με τη ψυχή τους την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός ήταν... Panathinaikos στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ κόντρα στη Λανς και θα παίζει μπάλα στην Ευρώπη ΚΑΙ τον χειμώνα.

Μετά την ήττα στη Γαλλία (2-1), το «τριφύλλι» κλήθηκε να κάνει την ανατροπή και τα κατάφερε. Σε ένα γήπεδο που... έβραζε, οι πράσινοι επικράτησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Πελίστρι και Τετέ κι έκλεισαν τη θέση τους στη League Phase του Conference League.

Μετά το τελικό σφύριγμα ακολούθησε ένα ατελείωτο πάρτι στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση με παίκτες και κόσμο να γίνονται «ένα», ενώ οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλόνσο συνεχάρη έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του, με το κλίμα να είναι γιορτινό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!