Οι πιθανότητες κατάκτησης του Conference League από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το Football Meets Data
i

©intime

Οι πιθανότητες κατάκτησης του Conference League από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το Football Meets Data

Δημήτρης Χούπης 17:06 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 01.10.2024

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται όγδοος στις πιθανότητες κατάκτησης του Conference League σύμφωνα με το Football Meets Data, μια εταιρεία που ασχολείται με τα στατιστικά του ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για να μπει και εκείνος στην ευρωπαϊκή του μάχη, αφού την ερχόμενη Πέμπτη (3/10) θα βρεθεί στη Βοσνία για να αντιμετωπίσει την Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Conference League.

Οι Πράσινοι για να φτάσουν μέχρι τη League Phase της διοργάνωσης κατάφεραν να αποκλείσουν τη Λανς παρά την ήττα με 1-2 στη Γαλλία στο πρώτο ματς. Καθώς στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ είχε νικήσει με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα αντιμετωπίσει πρώτη αγωνιστική την Μπάνια Λούκα, ενώ οι υπόλοιποι αντίπαλοί της είναι η Τσέλσι, η Δε Νιου Σεντς, η Τζουργκάρντεν, η Ελσίνκι και η Ντιναμό Μινσκ. Κάπως έτσι μια σελίδα που ασχολείται με τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο, το Football Meets Data έβγαλε τις πιθανότητες των ομάδων για την κατάκτηση του Conference League, τοποθετώντας τον Παναθηναϊκό στην όγδοη θέση.

Πιο αναλυτικά οι Πράσινοι σύμφωνα με τη σελίδα έχει μόλις 3% πιθανότητες να σηκώσει την κούπα, με την Τσέλσι όπως είναι λογικό να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34%. Δεύτερη βρίσκεται η Φιορεντίνα με 17%, τρίτη η Μπέτις με 12%, η Χάιντενχαϊμ τέταρτη με 7%, η Γάνδη με 5% και οι Κοπεγχάγη και Γκιμαράες με 4%.

Η Μόλντε με 2% και η Σερκλ Μπριζ με 1% συμπληρώνουν τη δεκάδα της σχετικής λίστας.