Παναθηναϊκός: Οι Ρουμάνοι τον συνδέουν με τον Τζοϊσκίμ Νταουά

Παναθηναϊκός: Οι Ρουμάνοι τον συνδέουν με τον Τζοϊσκίμ Νταουά

Λάμπρος Γκαραγκάνης 13:49 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 25.08.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportmedia.ro, η Στεάουα δέχτηκε πρόταση από το Τριφύλλι για την αγορά του 28χρονου κεντρικού αμυντικού Τζοϊσκίμ Νταουά.

Ο Καμερουνέζος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Ρουμανίας έως το 2027, με option για τρία ακόμα χρόνια. Είναι δυναμικός κεντρικός αμυντικός, έχει ύψος 1,94μ., με τη χρηματιστηριακή του αξία να βρίσκεται στο 1,3 εκατ. ευρώ. Το ζήτημα εδώ είναι πως ο Τζοϊσκίμ Νταουά είναι δεξιοπόδαρος. Στόπερ με τέτοια χαρακτηριστικά, αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει, οπότε ελέγχεται για την αξιοπιστία του το δημοσίευμα. Σύμφωνα, μάλιστα, με το οποίο το Τριφύλλι έκανε επίσημη πρόταση στη Στεάουα για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του sportmedia.ro: «Η Στεάουα δέχτηκε επίσημη πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό Τζοϊσκίμ Νταουά. Σύμφωνα με media της Αφρικής, ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 2 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και ο Νταουά επιθυμεί να φύγει. Παρά την πρόσφατη δήλωση του Προέδρου της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ότι ο ποδοσφαιριστής πωλείται μόνο με 5 εκατ. ευρώ, χρήματα που είναι η ρήτρα η οποία έχει μπει για τον Νταουά».