Παναθηναϊκός: «OK» ο Μλαντένοβιτς, εκτίει με Λαμία ο Γεντβάι

Τιν Γεντβάι, Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Παναθηναϊκός: «OK» ο Μλαντένοβιτς, εκτίει με Λαμία ο Γεντβάι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 17:44 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 25.10.2024

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έγινε αλλαγή στο ματς με την Τσέλσι, λόγω ενοχλήσεων, όμως είναι καλά και θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Άρη. Εκτίει με τη Λαμία, τη μία αγωνιστική τιμωρίας του ο Γεντβάι.

Είναι ο παίκτης που έχει τραβήξει το πιο βαρύ... κουπί συμμετοχών, έως τώρα, στον Παναθηναϊκό. Η έλλειψη ρυθμού του Φίλιπ Μαξ και οι τραυματισμοί του Γερμανού οδηγούν τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς σε συνεχόμενα παιχνίδια. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του Τριφυλλιού, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μετρώντας 16 επίσημα ματς και 4 ασίστ, σε 1.257 λεπτά συμμετοχής.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι, στη διάρκεια του αγώνα με την Τσέλσι για το Conference League στο ΟΑΚΑ. Αντικαταστάθηκε στο 60’ από τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος επέστρεψε, με ασίστ, στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Ο Μλαντένοβιτς την Παρασκευή (25/10) έκανε αποθεραπεία με τους υπόλοιπους βασικούς τού 1-4 από τους Λονδρέζους, αποφόρτιση και στη συνέχεια έμεινε στο γυμναστήριο για ασκήσεις.

Επομένως, είναι εντάξει και θα λογίζεται διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Άρη. Εφόσον δεν επιστρέψουν οι ενοχλήσεις. Από εκεί και πέρα, ο Τιν Γεντβάι συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Αποφασίστηκε από τον Ντιέγκο Αλόνσο και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία, στις 10 Νοεμβρίου.